Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Merken
Prijs
Min:
Max:
Enter
0

Ovale bloempotten

Capi Rib Ivoor Pot Ovaal
35cm
59cm
49,95
41,28
Pot liza blauw zwart ovaal
19 cm
25 cm
24,95
20,62
Pot karlijn planter
16 cm
29 cm x 15 cm
14,95
12,36
Pot liza mint grijs ovaal
19 cm
25 cm
24,95
20,62
Lechuza Cararo All Inclusive Set
43cm
75cm
154,95
128,06

Ovale bloempotten online kopen op Fleurdirect.nl

Wanneer u een mooie kamerplant hebt van Fleurdirect.nl dan moet die natuurlijk wel over een prachtige bloempot beschikken, zoals een ovale bloempot. Ovale bloempotten zijn erg handig wanneer u een plant wat meer over de breedte wilt verspreiden in plaat van alles bij elkaar in een cirkel. Zo passen deze ovale bloempotten perfect bij de grote kamerplanten van Fleurdirect.nl en kunt u eenvoudig die ene lege hoek in de woonkamer opvullen. Zoek de juiste vazen en bloempotten die bij uw interieur passen en vergelijk eventueel de verschillende materialen waar de bloempotten van gemaakt zijn, bijvoorbeeld metaal of kunststof. Een unieke pot kan er al snel voor zorgen dat er een gezellige sfeer in uw huiskamer of kantoor ontstaat.

 

Ovale bloempotten van goede kwaliteit

Op zoek naar een unieke bloempot die geschikt is voor zowel buiten als binnen? Bij Fleurdirect.nl heeft u een ruime keuze uit meer dan twintig unieke ovale bloempotten. We hebben potten in verschillende afmetingen en diverse kleuren, zodat er bij alle kamerplanten wel een geschikte pot te vinden is. De ovale potten in het assortiment van Fleurdirect.nl zijn van allerlei verschillende materialen gemaakt zoals keramiek, kunststof en polyethyleen. Bestel al uw potten online in de webshop van Fleurdirect.nl. Een mooie ovalen pot of een pot in een andere vorm, de beste opties vindt u hier in ons assortiment.

 

Kamerplanten opmaken met unieke bloempot of plantenbak

Bij Fleurdirect.nl kunt u eenvoudig de mooiste kamerplanten online bestellen. Naast het bezorgen van deze planten kunt u er ook voor kiezen om deze met de door u gekozen kamerplanten op te laten maken met bloempot of plantenbak inclusief potgrond of hydrokorrels. De experts van Fleurdirect.nl zullen uw plant dan al geheel klaarmaken in de desbetreffende pot waardoor u er meteen van kan gaan genieten. U krijgt uw opgemaakte plant in pot binnen 1 tot 2 werkdagen in huis en ze zijn direct klaar om in uw interieur te plaatsen. Hierdoor hoeft u thuis geen werk of moeite meer te verrichten zoals bijvoorbeeld de plant te poten. Door ons brede assortiment aan planten en potten kunt u de mooiste combinaties maken met allerlei verschillende kamerplanten en potten. Bekijk het complete aanbod in onze webshop en bestel gemakkelijk al uw kamerplanten opgemaakt in bloempot bij Fleurdirect.nl. Voor vragen over een van onze producten of over onze plant- en pot opmaakservice kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer