Prijs
Min: €0
Max: €300
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Buxus kopen? | Fleurdirect

De buxus heeft in de afgelopen decennia veel terrein gewonnen op deze Nederlandse plantenmarkt. Deze unieke buitenplant is de laatste jaren uitgegroeid tot een onmisbare plant in onze tuin. Niet alleen in Nederland is dit een populaire toevoeging voor onze tuin, ook veel andere Europese landen zijn helemaal gek op de buxusplant. Een groot voordeel van deze tuintopper is dat hij het hele jaar zijn groene kleur behoudt en daardoor zal je voortuin of achtertuin altijd voorzien zijn van een natuurlijke uitstraling. De buxus is bij Fleurdirect in verschillende vormen en maten verkrijgbaar en deze eyecatcher kan eigenlijk overal neergezet worden. Plaats hem als omheining van je stenen, in een leuke pot op je terras of zelfs op het balkon, de toepassingen met buxus planten zijn eindeloos.

 

Uitgebreid aanbod

In de webshop van Fleurdirect ben je op de juiste plek als je de keuze wilt maken uit een ruim aanbod van unieke buxus planten. De buxus planten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, of u nou op zoek bent naar een ronde buxus, een vierkante variant of eentje met een piramidevorm, het is allemaal mogelijk op onze website. Het grootste voordeel is dat ze ook nog eens in verschillende maten te verkrijgen zijn zodat u kunt kiezen welke maat het beste in uw tuin past. De hoogtes die u ziet op de website zijn inclusief pot. Bestelt u uw buxus online bij Fleurdirect, dan zal de plant kosteloos opgemaakt worden in een pot uit onze webshop. Wij hebben diverse uitvoeringen van de populaire buxus sempervirens verkrijgbaar in onze online planten shop. Ook de ongebruikelijke 4-bol vorm, en de multi-stam en spiraalvorm kunt u vinden bij Fleurdirect.

 

Verzorging van een buxus

Een buxus heeft meerdere benamingen. We noemen het ook wel een palmboompje, buks of heggenpalm. Deze prachtige plant wordt ook steeds vaker gebruikt in de tuinen van nieuwbouwwijken, het is dan vaak een statussymbool. Eén van de grootste voordelen van de buxus plant is dat ze eenvoudig te verzorgen zijn. Wanneer de blaadjes iets geel beginnen te worden, dan weet je dat ze dorst hebben en een beetje water kunnen gebruiken. Het is wel verstandig om de buxus eenmaal per maand te voorzien van een eetlepel buxusmest en wat kalk. Op deze manier kun je langer genieten van deze sterke buitenplant. Bekijk nu het complete aanbod aan buxus planten online in onze planten shop en kies een leuke plant uit voor uw tuin!

Lees meer