Prijs
Min: €0
Max: €150
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats

Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Citrus Limonia

Een tropische Citrus Limonia voor in uw tuin

Iets wat veel wordt gebruikt als decoratie in een huis en tuin zijn planten. Planten zijn erg mooi en daardoor komt uw huis en tuin er natuurlijker uit te zien. Planten zien er natuurlijk mooi uit, maar het kan ook nog iets moois opleveren. Niet elke plant heeft bloemen of vruchten, maar de Citrus Limonia wel. Dit is een erg leuke plant om in de tuin te hebben staan en de citroenen groeien in de zomer, dus wanneer u buiten zit is het erg leuk om deze te zien groeien. Wij van Fleurdirect.nl hebben citroenbomen van verschillende groottes die een tropische uitstraling geven aan uw tuin.  

 

Een mooie citroenboom in uw achtertuin hebben

U zou denken dat het lastig is om in Nederland zelf tropisch fruit te laten groeien, maar dat is het zeker niet. Bij Fleurdirect.nl heeft u citrusbomen van verschillende groottes die wel verzorging nodig hebben, maar uiteindelijk krijgt u er ook iets moois voor terug, namelijk citroenen. Deze plant heeft wel verzorging nodig en omdat deze buiten staat krijgt hij ook zeker wat wind en regen te voorduren. De Citrus Limonia heeft wel veel licht nodig, maar het is beter om ze niet in de directe zon te zetten zodat de bladeren niet verbranden. Als de kluit van de plant is uitgedroogd moet u water geven. Omdat het in Nederland nog wel vaak regent zal het niet vaak voorkomen dat u de plant in de winter en lente water moet geven. Het is logisch dat een plant beschermt moet worden tegen vorst, want het is erg zonde als de plant sterft bij vorst. U kan de plant beschermen door de boom bijvoorbeeld in te pakken. Het is erg goed voor de plant om het te gaan voeden en kan u doen met Ecostyle Citrus en Olijfvoeding. Hierdoor wordt de plant sterker en gaat die langer mee. De beste tijd om dit te doen is van april tot en met september want dan beginnen de citroenen te groeien.

 

Kleurrijke citroenbomen online bestellen bij Fleurdirect.nl

Met deze bomen hoeft u helemaal niet meer naar de supermarkt omdat het dezelfde smaak heeft als een citroen uit de supermarkt. Lekkere verse citroenen voor in een drankje of bij gerechten kunt u tegenwoordig zo zelf uit de tuin halen. Fleurdirect.nl heeft een erg uitgebreid assortiment van verschillende bomen en de citroenbomen zijn perfect voor een tropische sfeer in uw achtertuin. Deze bomen zijn via de beveiligde site te bestellen en als de bestelling boven de €45,- is, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor vragen over ons assortiment kan u contact opnemen met onze klantenservice via de verschillende contactmogelijkheden.

Lees meer