Prijs
Min: €0
Max: €5

Gratis bezorgd v.a. 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Areca Goudpalm

Geen producten gevonden...

Areca palm kopen | Fleurdirect.nl

De Areca palm heeft verschillende namen, zo heeft u de Arekapalm en Chrysalidocarpus Lutecen. De bekendste benaming is wel de Goudpalm. Zoals de naam al zegt valt deze plantensoort onder de palmen. Het is één van de bekendste palmsoorten die te vinden is in vele Nederlandse huiskamers.  De Areca palm vindt van nature zijn oorsprong in Madagaskar en komt veelal voor in een tropisch klimaat. De plant groeit goed in een vochtig klimaat. De Arcea plant is over de jaren heen bijna verdwenen uit het ‘wild’, de plant wordt weggehaald om in huiskamers te plaatsen. De Areca palm groeit erg laag, maar sommige soorten kunnen ook uitgroeien tot een grote boom. De bladeren van deze groene kamerplant zijn erg sierlijk, dit komt doordat ze dun en lang zijn. De kleur van de Areca palm kan van elkaar verschillen, de ene palm heeft een wat lichtere kleur groen en de ander is wat donkerder van kleur, zo kunt u de planten ook goed combineren met andere kamerplanten. De Arcea is één van de meest luchtzuiverende kamerplanten. De plant verwijdert schadelijke stoffen zoals benzeen, formaldehyde en tolueen uit de lucht. Dit zijn stoffen die in bijna ieder huis en kantoor voorkomen. Het is daarom fijn om zo’n luchtzuiverende plant in de omgeving te hebben.

Diverse soorten Arcea palmen bij Fleurdirect.nl

Op Fleurdirect.nl kunt u terecht voor een ruim assortiment aan verschillende soorten Arcea palmen. De palmen komen in verschillende groottes. U kunt op de website het aanbod aanpassen door te filteren op hoogte en diameter. U kunt kiezen voor een water kleinere Arcea palm of juist voor een XXL Arcea palm. Ook kunt u filteren op de prijs van de plant. Het is leuk om verschillende planten bij elkaar te zetten. Wij bieden ook meerdere Arcea palmen in één pot aan. Bij iedere Arcea palm kunt u ook een pot uitkiezen. Enkele Arcea palmen worden al aangeboden inclusief pot. Onze stylisten hebben in dit geval de combinatie al voor u gemaakt, en deze is te zien op de foto. Een andere pot uitkiezen uit ons ruime assortiment is natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden zelfs potten die de Arcea palm zelf water geven. Dit zorgt voor een hoop gemak en uw plant zal uitstekend blijven groeien.

Verzorging van de Areca palm

De Arcea is een mooie en sierlijke kamerplant die erg snel groeit. Om die reden heeft de plant ook iets meer verzorging nodig. De plant is gewend om in een vochtige omgeving te staan, regelmatig besproeien is dus van belang. Besproei de plant het liefst dagelijks. De grond van de Arcea palm moet altijd licht vochtig blijven, de wortels moeten echter niet in een laag water komen te staan. Controleer regelmatig of de grond nog vochtig aanvoelt. De Areca palm komt uit een warm klimaat, maar direct zonlicht kan deze kamerplant niet te lang verdragen. Wel heeft de plant veel licht nodig. Zorg er daarom voor dat de plant een aantal meter vanaf het raam wordt geplaatst. Deze twee handelingen zorgen ervoor dat de bladeren langer groen blijven en dat de plant mooi door kan groeien. Wat extra verzorging kan natuurlijk geen kwaad, gebruik hiervoor speciale voeding die regelmatig moet worden toegediend zodat de palm langer meegaat. Natuurlijk kan het voorkomen dat de puntjes van de bladeren gaan verkleuren, dit komt vaak door te veel zonlicht, als dit gebeurt kunt u de verkleurde puntjes er gewoon zelf afknippen. Ook moet de Arcea plant verpot worden. U kunt hiervoor gewone potgrond of speciale palmgrond gebruiken. Wilt u meer informatie over de verzorging van deze plant, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice die u graag helpt.

Eenvoudig online bestellen van de beste planten

In het grote assortiment van Fleurdirect.nl vindt u naast de Arcea palm ook vele mooie andere mooie planten van uitstekende kwaliteit.  U kunt bij ons onder andere terecht voor diverse soorten kamerplanten, kantoorplanten, orchideeën, en buitenplanten. Daarnaast bieden wij ook verzorgingsproducten en andere artikelen zoals bloempotten. Al onze kamer- en kantoorplanten worden direct geleverd van de beste kwekers. Bekijk ons assortiment online. Het aanbod kunt u  met behulp van de verschillende categorieën en filters verkleinen, zo maakt u nog gemakkelijker uw keuze. Het bestellen van deze planten en overige producten is erg eenvoudig en snel. Een bestelling plaatst uit gemakkelijk vanuit huis.  Heeft u een bestelling boven de €45,- dan wordt deze gratis bij u aan huis of op uw kantoor geleverd in Nederland of België. De bezorg dag en het tijdstip waarop uw artikelen worden geleverd kunt u zelf kiezen, zo bent u altijd in huis als uw bestelling wordt bezorgd. Wanneer u een plant heeft uitgekozen kunt u kiezen voor de plant- en opmaakservice. Hierbij maken wij de door u gekozen plant professioneel op, sealen deze en zenden hem naar u toe. U kunt zelf een plant met een pot samenstellen, maar op de website zijn ook al een aantal voorbeelden te vinden. Wanneer u planten bij ons heeft besteld, kunt u deze niet ruilen. Wij zorgen ervoor dat de planten zorgvuldig worden verzonden en in uitstekende staat bij u worden geleverd. Mocht er toch sprake zijn van beschadiging of een ander probleem, neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing. Niet levende producten kunt u altijd binnen 14 dagen ruilen. Heeft u vragen, kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u hulp nodig bij uw bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

 

Lees meer