Prijs
Min: €0
Max: €5

Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Areca Goudpalm

Geen producten gevonden...

Een prachtige Areca Goudpalm online kopen bij Fleurdirect.nl

De Areca Goudpalm behoord, zoals de naam het al zegt, tot de palmenfamilie. Oorspronkelijk komt deze palm voor in de regenwouden van Zuidoost-Azië, op de vochtige en beschutte plekken zal deze het meest gezien worden. De Areca Goudpalm is erg populair als kamerplant, dit komt onder andere door de tropische uitstraling van deze prachtplant. Naast dat de goudpalm er mooi uit ziet heeft deze plant ook nog een unieke functie. De Areca Goudpalm is namelijk een luchtzuiverende plant, dit houdt in dat deze de lucht kan zuiveren door middel van bepaalde stofjes uit de lucht te halen en deze om te zetten in zuurstof. De dunne bladeren van deze plant zorgen voor een goede luchtvochtigheid binnen en tegelijk zuiveren ze dus de lucht. De Areca Goudpalm die u in de webshop van Fleurdirect.nl vindt is op een speciale manier gekweekt. Het is een hydrocultuur plant, dit betekend dat deze in het water is gekweekt en dat er in plaats van grond, hydrokorrels bij de plant zitten.

 

Areca Goudpalm als hydrocultuur plant aanschaffen

In het ruime assortiment van Fleurdirect.nl vindt u de prachtige Areca Goudpalm, deze is te verkrijgen als gewone kamerplant, maar ook als hydrocultuur plant. De pot waarin deze plant komt te staan is dan voor een deel gevuld met water en daarbovenop hydrokorrels. Hierdoor wordt de verzorging van deze plant een stuk eenvoudiger. U krijgt er een handige watermeter bijgeleverd, zo kunt u precies zien wanneer de Goudpalm weer water nodig heeft. Als u de Areca Goudpalm op de juiste manier verzorgt kan deze vele jaren mee gaan. Door de bladeren van deze plant af en toe te besproeien houdt deze een mooie glans en blijft de Goudpalm er gezond uit zien. Deze hydrocultuur plant houdt van veel licht, maar zorg ervoor dat deze niet te veel zonlicht krijgt. Als de plant te lang in direct zonlicht staat kunnen de bladeren bruin worden en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

 

Ruim aanbod aan diverse kamer- en kantoorplanten

Bent u op zoek naar een mooie tropische plant dan is de Areca Goudpalm de perfecte kamerplant voor uw interieur. Naast de Goudpalm hebben we nog meer prachtige hydrocultuur planten die gemakkelijk zijn in het onderhoud. Zo kunt u ook kiezen voor de Ficus, Rhapis of Yucca, deze kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop. Niet alleen hydrocultuur planten kunt u hier kopen, daarnaast hebben we ook een ruim aanbod aan andere kamerplanten en planten voor op het kantoor. Onze planten komen direct van de beste kwekers en zijn te verkrijgen voor de scherpste prijzen.

 

Lees meer