Prijs
Min: €0
Max: €65
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Hoogte
Verzorging

Gratis bezorgd v.a. 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Aspidistra

Hydroplant Aspidistra online bestellen | Fleurdirect.nl

De Aspidistra is de naam van een geslacht eenzaadlobbige planten, deze naam wordt dan ook vooral gebruikt voor de kamerplanten van dit geslacht. Van nature groeit deze plant in Taiwan en Japan, deze is daar vooral te vinden op de bergachtige plekken. De Aspidistra beschikt over lange smalle bladeren die een mooie diepgroene kleur hebben. Deze kamerplant staat ook wel bekend onder de namen slagersplant en kwartjesplant. De Aspidistra kan als gewone grondplant worden gekweekt, maar deze is ook te verkrijgen als hydroplant. De plant is dan vanaf het begin in water gekweekt, hierdoor zijn de wortels anders en heeft de plant minder verzorging en aandacht nodig. U kunt de hydroplant Aspidistra eenvoudig online bestellen in de webshop van Fleurdirect.nl.

 

Aspidistra hydroplanten direct van de beste kwekers

Bent u op zoek naar een prachtige kamerplant waar u niet te veel aandacht aan hoeft te besteden? Dan is de Aspidistra als hydrocultuur plant een geschikt item om het interieur mee op te vrolijken. Doordat de plant niet zo snel groeit heeft deze ook niet zoveel verzorging nodig, af en toe wat water en een goede standplaats is al voldoende. Door de handige watermeter die bij de plant wordt geleverd kunt u precies zien wanneer deze hydrocultuur plant weer water nodig heeft. Van directe zon houdt de Aspidistra niet, verder kunt u deze gewoon op iedere plek in het huis neerzetten. Deze hydroplant moet in een ruime pot komen met daarin water en daarbovenop speciale hydrokorrels. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze plant- en pot opmaakservice, dan zullen wij dit allemaal voor u regelen. U kunt dan zelf een mooie pot uitzoeken uit ons assortiment, ook kunt u ons om advies vragen welke pot het beste bij de Aspidistra past.

 

Een ruim assortiment aan prachtige kamerplanten

Naast de Aspidistra hydroplant vindt u nog veel meer verschillende hydrocultuur planten in onze webshop. Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan andere kamer- en kantoorplanten. Hydrocultuur planten zijn gemakkelijk te verzorgen, maar wilt u graag planten waar u helemaal geen aandacht aan hoeft te besteden? Dan zijn de kunstplanten uit ons assortiment de perfecte uitkomst, deze hoeft u alleen eens in de zoveel tijd af te stoffen en ze blijven er altijd mooi uitzien. Onze kunstplanten zijn haast niet te onderscheiden van echte kamerplanten. Bestel nu snel de mooiste kamerplanten, of ze nou echt op nep zijn, in onze webshop en dat voor de scherpste prijzen!

 

Lees meer