Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Groene kamerplanten

Groene kamerplanten | Fleurdirect.nl 

Kamerplanten zijn anno 2016 eigenlijk niet meer weg te denken uit woonkamers, kantoren en andere ruimtes, er worden dan ook verschillende soorten kamerplanten geplaatst om zo bijvoorbeeld de woonkamer wat op te fleuren. Vroeger was dit wel anders, toen kenden de mensen nog niet zo veel soorten planten om in huis te kunnen zetten, vaak werd er gebruik gemaakt van een snijplant of mensen kweekten hun eigen kruiden in huis. In de loop der jaren werden er steeds meer kamerplanten ontdekt en werden deze ook steeds meer gebruikt om het interieur op te vrolijken.

Het opvrolijken van de woonkamer, slaapkamer of een kantoorruimte hoeft niet per se te gebeuren met verschillende felle kleuren, dit kan ook prima met een mooie groene kamerplant. Bij Fleurdirect.nl bent u aan het juiste adres en vindt u veel verschillende groene kamerplanten.
 

Ruime keuze aan groene kamerplanten

Bent u meer van het groen in huis en kiest u eerder voor groene kamerplanten dan kamerplanten in allerlei kleuren, dan zijn de groene kamerplanten in ons assortiment perfect voor u. U kunt kiezen uit verschillende groene planten, zo vindt u de Aglaonema in onze webshop, maar ook de Calathea, de Ficus en de Kentia palm. U vindt maar liefst meer dan 25 soorten kamerplanten in verschillende tinten groen waardoor de planten niet saai worden en altijd verschillen van elkaar.

Een groot voordeel van de meeste groene kamerplanten is dat deze weinig verzorging nodig hebben, als de plant op een goede plek wordt geplaatst dan kan deze het met af en toe een beetje water makkelijk redden. Bent u niet zo goed in het onderhouden en verzorgen van uw kamerplanten dan zijn deze groene kamerplanten een perfecte oplossing.
 

Eenvoudig de mooiste kamerplanten online bestellen

Het bestellen bij Fleurdirect.nl gaat erg eenvoudig en snel, u kunt gebruik maken van filters om zo kamerplanten te vinden die perfect bij u passen. Als u toch niet kunt vinden waar u naar zocht dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u dan graag mee met zoeken naar de juiste kamerplanten. Door het grote assortiment heeft u een ruime keuze aan verschillende kantoorplanten, kamerplanten, orchideeën en accessoires, ook vindt u bij ons de bijbehorende verzorgingsproducten die u helpen bij het onderhouden van de planten. Heeft u een bestelling geplaatst boven de €45,- dan zitten er geen verzendkosten aan verbonden, de planten die u heeft besteld worden snel geleverd aan huis, ook kunt u ervoor kiezen om het te laten bezorgen op een ander adres. 

Lees meer