Prijs
Min: €0
Max: €450
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging

Grote kamerplanten

✓ Tot wel 3 meter hoog ✓ Trendy ✓ Bezorgd tot in huis
Olijfboom Large
90cm
21cm
24,95
23,54
Goudpalm XXL
200cm
34cm
109,95
103,73
Pagina 4 van 8

Grote kamerplanten kopen | Fleurdirect.nl

Op Fleurdirect.nl bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar grote kamerplanten van topkwaliteit en een scherpe prijs. In de loop der jaren hebben er veel trends de revue gepasseerd op het gebied van interieur inrichting met planten. Voorheen was het ongewoon om een grote kamerplant in uw woonkamer te plaatsen en op kantoor was al helemaal een taboe. Men had vooral het idee dat een grote kamerplant veel tijd en aandacht nodig had. Anno 2016 is het harstikke hip om een grote kamerplant in de huiskamer of op kantoor te houden. Fleurdirect beschikt over een groot en compleet aanbod gemakkelijke- en bijzondere kamerplanten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een praktische kamerplant die gemakkelijk te verzorgen is; ideaal voor op kantoor. Of gebruik de handige tools uit onze shop om het verzorgen van uw kamerplant eenvoudig te maken. Door ons ruime assortiment kunt u verschillende grote kamerplanten kopen en dat voor de scherpste prijzen. Fleur ongezellige hoeken in uw huis op met een grote kamerplant van Fleurdirect.nl! 
 

Uitgebreid assortiment grote kamerplanten online

Op Fleurdirect.nl koopt u eenvoudig grote kamerplanten die aan al uw wensen voldoen. Wij beschikken over een ruim aanbod aan grote kamerplanten. Kies bijvoorbeeld voor mooie palm kamerplanten, zoals de Areca Palm. Deze palm is verkrijgbaar in verschillende maten, handig als u deze liever in een kleine maat wilt hebben. Al onze grote kamerplanten zijn direct afkomstig van de kweker, wat betekent dat de planten tot vlak voor uw woonkamer of kantoor met de beste expertise verzorgd zijn. Als u vragen of opmerkingen heeft over onze producten, of gewoon behoefte heeft aan een beetje uitleg dan kunt u ons telefonisch, per e-mail of via één van onze social media kanalen bereiken. Kamerplanten online bestellen doet u bij Fleurdirect!

De beste kamerplanten geschikt voor kantoor- en huiskamer

Een grote kamerplant is een mooie aanvulling op uw interieur. Kies voor een grote plant voor binnen om uw huiskamer of kantoor een stoere uitstraling te geven. Fleur saaie hoeken op met een van de 500 planten van Fleurdirect. Wij beschikken naast grote kamerplanten over een compleet assortiment aan kantoorplanten en orchideeën. Houdt uw planten gezond met onze verzorgingsproducten. Verder kunt u in onze webshop ook accessoires, watergeefsystemen en potgrond bestellen. Uw bestelling wordt gratis bezorgd vanaf € 45,- (binnen Nederland en België).

 

Lees meer