Prijs
Min: €0
Max: €150
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Hangplanten voor binnen

✓ Inspirerend assortiment ✓ Direct van de kweker ✓ Ruime keuze
Pagina 1 van 2

Hangplanten voor in huis | Fleurdirect.nl

De naam spreekt eigenlijk al voor zich, hangplant, het is een plant die hangt. Deze plantensoorten worden vaak opgehangen aan de pot waar deze in zit. Vaak worden hangplanten vooral buiten opgehangen, maar een hangplant voor binnen kan ook prima. Het geeft zelfs een hele unieke look aan het interieur en hierdoor kunt u een ruimte binnen no time een groene boost geven. Vindt u een gewone kamerplant in een pot te simpel, dan is dit de perfecte oplossing.
 

In de jaren zeventig werden er al planten opgehangen in de woonkamers, toen is het even wat minder geweest, maar tegenwoordig is het weer helemaal trendy om hangplanten een mooie plek te geven in uw woonkamer. Natuurlijk kunnen deze planten ook prima in de slaapkamer, keuken of hal hangen. Hangplanten lopen redelijk ver uit en hangen dan vaak ook over te pot heen, hierdoor krijgt het een hele sierlijke uitstraling. Een bekende hangplant is de Rhapsalis, dit is een kamerplant die verschillende soorten onder zich heeft en deze allemaal verschillen van elkaar door de bladeren. Bij de ene plant zijn deze lang en dun en bij de andere zijn ze wat dikker en krullend. Deze hangplanten zijn te vinden in de webshop van Fleurdirect.nl, hiernaast vindt u ook nog andere hangplanten die een mooie plek verdienen in uw interieur.
 

Ruime diversiteit aan hangplanten voor binnen

In het ruime assortiment van Fleurdirect.nl kunt u diverse hangplanten eenvoudig online bestellen. Er zijn verschillende soorten te vinden, zoals de Lepismium, Rhipsalis, Scindapsus en meer unieke hangplanten. Wilt u lang blijven genieten van deze mooie kamerplanten, dan is het van belang dat u deze goed verzorgd. De verzorging ligt natuurlijk aan de plantensoort, maar extra voeding is altijd welkom, dit kunt u een keer in de zoveel tijd toedienen zodat de hangplanten mooi blijven groeien en bloeien. Naast ons ruime aanbod aan hangplanten hebben we ook nog vele andere kamerplanten waar u uit kunt kiezen. Zo hebben we bloeiende kamerplanten, grote kamerplanten en ook kantoorplanten die perfect in een kantoorruimte kunnen staan.
 

Bestel kamer- en kantoorplanten eenvoudig online

Het bestellen van kamerplanten en kantoorplanten gaat heel gemakkelijk in onze gebruiksvriendelijke webshop. U kunt uw bestelling dan ook veilig afrekenen doormiddel van iDeal, Master Card, Visa, Maestro of u kunt gebruik maken van AfterPay. Neem ook eens een kijkje bij onze bloempotten, een mooie kamerplant verdiend namelijk ook een mooie pot om in te staan. Heeft u vragen over een van onze planten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. Ook kunt u voor informatie terecht bij onze plantengids, hier vindt u onder andere handige informatie over de verzorging van de planten. Bekijk snel ons ruime assortiment aan kamerplanten, kantoorplanten en diverse accessoires hiervoor en bestel deze eenvoudig online! 

Lees meer