Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Mediterrane planten

Mediterrane planten bij Fleurdirect.nl

Mediterrane planten zijn planten die voornamelijk groeien in het Middellandse Zeegebied, tegenwoordig worden ze ook op andere plekken gekweekt. Deze planten zijn niet winterhard en daarom zijn ze ook niet veel te vinden in Nederland, vaak worden deze dan gebruikt als een terrasplant of als een kamerplant. In de natuurgebieden van Nederland zijn deze planten niet te vinden maar deze kunnen dus prima in de woonkamer worden geplaatst of in de keuken. Mediterrane planten houden van een warme temperatuur en ze vinden het heerlijk om in de zon te staan, verder vragen deze planten niet veel van u. Het zijn eenvoudige planten om te onderhouden en vaak houdt u er ook nog wat moois aan over, dit zijn voornamelijk vruchten. Er zijn namelijk verschillende mediterrane planten te verkrijgen en bij de meeste groeien er vruchten aan die ook echt eetbaar zijn. Zo zijn er olijfbomen, citroenbomen, laurierbomen, bamboe planten en nog meer mediterrane planten die een leuke toevoeging geven aan het interieur en aan uw maaltijden.  
 

Groot aanbod aan diverse mediterrane planten

De mediterrane planten zijn niet meer alleen te vinden in het Middellandse Zeegebied waar het klimaat warme temperaturen bevat. Tegenwoordig zijn deze planten ook gewoon te verkrijgen in ons eigen koude kikkerlandje, deze worden hier vaak gekweekt in kassen waar ze kunnen genieten van een warme temperatuur en prima omstandigheden om te kunnen groeien. Op zoek naar mooie mediterrane planten die u bijvoorbeeld in uw woonkamer of keuken neer kunt zetten, dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u verschillende soorten mediterrane planten die allemaal uniek zijn. De ene plant laat mooie citroenen groeien, de andere plant heeft olijven die u prima op kunt eten en zo zijn er nog meer soorten van deze planten.
 

Kamerplanten eenvoudig online bestellen

U kunt deze mooie mediterrane planten eenvoudig online bestellen in onze webshop, ook kunt u ze dan veilig afrekenen via iDeal, Maestro, Visa, Master Card, Mister Cash of doormiddel van AfterPay. Naast de mediterrane planten vindt u bij ons ook nog vele andere kamerplanten, zo hebben we palmen, bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten en nog veel meer. Ook hebben we planten die perfect op het kantoor kunnen staan, dit doordat ze luchtzuiverend zijn en dat is voor in een kantoorruimte erg goed om zo de lucht zuiver te houden. Kijk snel naar ons uitgebreide assortiment aan kamerplanten en kantoorplanten en wacht niet langer met het online bestellen van de mooiste planten. 

Lees meer