Prijs
Min: €0
Max: €450
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Palm kopen

Uw lege hoek opvullen met een palm? Kies uit het grote assortiment palmen van Fleurdirect. Koop eenvoudig een kentiapalm, Arecapalm of Yucca.
Kentiapalm XXL
200cm
30cm
99,95
94,29
Rhapis in Honey pot
180cm
50cm
439,95
363,60
Goudpalm XXL
200cm
34cm
109,95
103,73
Phoenix Canarien XXL
180cm
40cm
129,95
122,59
Pagina 1 van 3

Palmen online bestellen op Fleurdirect.nl

De palmenfamilie bestaat uit ongeveer 4000 soorten, dit betekent dus dat er enorm veel verschillende soorten palmplanten online te bestellen zijn. De eerste palmsoort werd ongeveer 5000 jaar geleden verbouwd in het Midden-Oosten. Deze planten komen vooral voor in de tropen, maar er zijn ook een aantal palmsoorten welke in Nederland kunnen bestaan. Dit zijn de zogenaamde winterharde palmsoorten. Palmen zijn zeer geschikt als kamerplant, want ze groeien niet ver in de breedte maar vooral in de lengte. Dit is handig als u toch uw woonkamer wilt opfleuren met een kamerplant en niet heel veel ruimte beschikbaar heeft. De grote gevederde bladeren van sommige palm planten geven uw kantoor of woonkamer een fraaie en warme uitstraling en zijn een aangename toevoeging aan het interieur. Bestel een mooie palm voor in uw huiskamer bij Fleurdirect!
 

Palmboom kopen voor in de woonkamer?

Bent u op zoek naar een mooie palmplant voor op kantoor of in huis? Bij Fleurdirect bent u aan het juiste adres. Iedere palm kamerplant heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Van grote brede gevederde bladeren van een kentiapalm tot meer smalle bladeren van een Areca palm. Of wat dacht u van de iets bijzondere palmen zoals de Yucca of Phoenix. Bij Fleurdirect kunt u ze allemaal eenvoudig online bestellen. We hebben een ruim aanbod palmen beschikbaar in verschillende maten variërend van 100 cm lang en 21 cm breed tot en met 200 cm lang en 32 cm breed. Een palm past dus prima op de vensterbank of in een lege hoek in de woonkamer.

Shop ook eenvoudig palmen opgemaakt in pot. Wij hebben alvast een paar combinaties in onze webshop gezet, maar u kunt ook zelf uw geschikte combinatie maken, met een bloempot uit het assortiment van Fleurdirect. Wij maken uw keuzes voor u op en leveren de pot met de palm bij u thuis af binnen 1-2 werkdagen. Veel plezier bij het uitzoeken van uw palm!
 

Vetplanten, bloeiende planten en fruitbomen

Naast de mooie palmen hebben we ook vele andere soorten kamerplanten beschikbaar in onze webshop. Voor een stoere vetplant, een bloeiende plant en diverse fruitbomen kunt u ook bij ons terecht. Deze planten zijn ook te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Bestel de leukste kamerplanten gemakkelijk online op Fleurdirect.nl.

Lees meer