Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Vrouwentong | Sanseveria

Een Sanseveria bestelt u eenvoudig bij Fleurdirect ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen
Sansevieria Zeylanica small
60cm
17cm
Sansevieria Black Coral Large
75cm
21cm
19,95
18,30
Sansevieria Kirkii medium
55cm
19cm
19,95
18,30
Sansevieria moonshine
70cm
21cm
24,95
22,89
Sansevieria Cylindria XL
80cm
27cm
64,95
59,59
Sansevieria dragon
75cm
27cm
44,95
41,24
Sansevieria Vrouwentong small
60cm
19cm
14,95
13,72
Hydroplant Sansevieria metallica
60cm
19cm
34,95
32,06
Sansevieria Spikes XL
70cm
24cm
49,95
45,83
Sansevieria Black Coral medium
70cm
17cm
14,95
13,72
Sansevieria Kirkii large
70cm
26cm
39,95
36,65
Sansevieria Vrouwentong XL
85cm
30cm
49,95
45,83
Sansevieria laurentii
135cm
38cm
109,95
100,87
Sansevieria Cylindria medium
50cm
17cm
24,95
22,89
Pagina 1 van 2

De Vrouwentong | Sanseveria kopen

De plant is ook bekend onder de naam Sanseveria. Het is een zeer sterke plant welke uit de woestijn komt. Het is een plant welke weinig verzorging nodig heeft. De vrouwentong is luchtzuiverend en zorgt ook voor een goede luchtvochtigheid. Het helpt dus om een goed leefklimaat te krijgen in uw huis. Het is ook een plant welke geschikt is voor in uw slaapkamer. Graag vertellen we u meer over deze mooie plant. De plant komt oorspronkelijk uit de woestijn. Het is een plant welke hierdoor ook zeer weinig water nodig heeft. Het is een plant welke u zo zes weken geen water hoeft te geven. In de zomer een keer per twee weken water geven is al voldoende. Wacht tot de grond weer helemaal droog is, voordat u de plant water geeft. U kunt het controleren door even uw vinger in de grond te stoppen. De plant houdt van de zon, maar het is een plant welke het ook goed doet met wat minder zon. Zet de plant niet in een donkere kamer. Het is niet goed voor de plant. Wanneer u de plant in een andere pot wilt doen dan is dit geen probleem. Kies voor een wat grotere pot met minimaal een vijfde meer ruimte. De plant kan dan verder doorgroeien. Bij Fleurdirect is het mogelijk om de vrouwentong plant samen met een pot aan te schaffen. Het is dan een complete set waar u direct gebruik van kunt maken.

Verzorgd verpakt en snel verstuurd

Fleurdirect is een online plantenshop. De planten worden door de klanten online besteld en daarna goed verpakt verzonden. Het is mogelijk om een plant met of zonder een pot te bestellen. De planten worden rechtstreeks vanaf de kweker verstuurd. Het is natuurlijk prettig om een plant te krijgen welke niet ergens voor een lange tijd heeft gestaan. U hebt vast al geconcludeerd dat u voor deze plant geen groene vingers nodig hebt. Het is mogelijk om de plant een tijdje te vergeten om hem daarna weer wat aandacht te besteden. Hierdoor is het ook een plant welke goed past in een kantoor. Het is een plant welke op vele plaatsen volkomen tot zijn recht komt. Het is daarom goed om voor deze plant te kiezen.

Vrouwentong plant van hoge kwaliteit

Wanneer u vragen hebt over de sanseveria of een andere plant dan kunt u simpelweg contact opnemen met een ervaren klantenservice medewerker. Wij vinden het belangrijk om de juiste service te leveren aan al onze klanten en dus ook aan jou! Ontvang een goed advies, hulp bij het uitkiezen van een bijpassende pot of andere vraag. Het kan gaan over de vrouwentong, maar ook over een van de vele andere planten in ons brede assortiment. Fleurdirect is een online plantenshop waar u vele uiteenlopende planten kunt bestellen. Wij zorgen voor een goede service en een snelle verzending van al onze planten. De verzending gebeurt rechtstreeks vanaf de kwekers, waar de planten de beste mogelijke zorg krijgen tot ze op hun eindbestemming zich van hun mooiste kant laten zien.

Oorsprong

De Sanseveria is een taaie kamerplant welke gemakkelijk is in het onderhoud. Onder de Sanseveria vallen nog weer verschillende soorten bloeiende planten die afkomstig zijn uit Afrika, Madagaskar en Zuid-Azië. Deze plant heeft een aantal soorten die als sierplant worden gebruikt, hieronder ook de Sanseveria trifasciata, deze wordt ook wel de vrouwentong genoemd. De bladeren van de Sanseveria zien er bijzonder uit, ze kunnen eigenlijk in twee categorieën worden ingedeeld, planten met harde bladeren en met zachte bladeren. De Sanseveria met dikke bladeren heeft wat extra toepassingen gekregen om zo te kunnen overleven in droge gebieden. Zo kunnen de bladeren van deze plant water opnemen en kunnen ze dit als opslag bewaren voor als de plant weer water nodig heeft.
 

De Sanseveria gemakkelijk online kopen

Verschillende soorten van de Sanseveria zijn populair als kamerplant, zo is de vrouwentong de meest voorkomende kamerplant van dit soort. De plant groeit niet heel snel, maar hij kan wel vele jaren mee gaan. De Sanseveria kan prima op een warme en lichte plek staan, in de schaduw kan deze plant ook prima gedijen. De Sanseveria heeft niet veel water nodig, bij te veel water gaat de plant namelijk rotten, let er dus goed op dat voordat u water geeft de grond droog is. Op zoek naar deze makkelijke en mooie kamerplant, dan bent u bij Fleurdirect aan het juiste adres. In onze webshop vindt u de mooiste soorten van deze kamerplant en ook vindt u de juiste accessoires hiervoor.
 

Groot assortiment aan kamerplanten

Naast de welbekende Sanseveria vindt u bij Fleurdirect.nl ook een ruim assortiment aan andere groene kamerplanten. Zo hebben wij onder andere Aloë Vera planten en Kentia palmen, niet alleen groene kamerplanten zijn te vinden in onze webshop ook hebben wij vele andere kamer- en kantoorplanten. Orchideeën zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en voor iedere plant vindt u bij ons bloempotten en plantenbakken die in iedere interieur passen. Heeft u een vraag of opmerking over een van onze planten of over onze diensten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u dan graag verder. Bekijk snel ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online kamerplanten die direct van de beste kwekers komen. 

Lees meer