Prijs
Min: €0
Max: €250
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Croton Codiaeum Wonderstruik

Een Croton bestelt u eenvoudig bij Fleurdirect ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen

Croton | Fleurdirect.nl

De croton is een erg mooie plant met een schitterend uiterlijk, deze wordt daarom ook wel de Wonderstruik genoemd. Deze kamerplant geeft meteen wat extra’s aan het interieur, dit komt door de kleur variatie van de bladeren. De kleuren van de plant verschillen wel per plant, de ene plant heeft meer rood tinten en de andere oranje of geel, de basiskleur van de bladeren zijn groen, hierdoor past het toch weer overal bij. De Croton komt oorspronkelijk uit India, Maleisië en Indonesië, deze zijn hier nog steeds te vinden, ze staan daar vooral aan de rand van bossen of op open velden. Er zijn wel meer dan honderden verschillende soorten van deze plant, ze onderscheiden zich van elkaar door de kleur van de bladeren. Croton is de oude Latijnse benamen van deze bijzondere plant, tegenwoordig wordt deze Codiaeum genoemd, maar de naam Croton is nog zo bekend dat deze toch meer wordt gebruikt.
 

Online bestellen van de Wonderstruik

Bent u van plan om de croton te kopen, dan kunt u deze ook eenvoudig online bestellen. Bij Fleurdirect.nl vindt u een variatie aan kleuren van deze plant, zo kunt u kiezen welke kleur het beste past bij uw interieur. De Croton is een plant die wat extra aandacht nodig heeft dan andere kamerplanten, maar u krijgt er ook zeker een hele mooie kamerplant voor terug. Bij deze plant is het erg belangrijk dat hij genoeg water toegediend krijgt, zorg ervoor dat de grond altijd een beetje vochtig is. De Croton houdt van redelijk wat licht en vindt het dan ook prima om een paar uur in de zon te staan. Voor wat extra voeding staat de croton altijd klaar, vooral in de zomermaanden kan hij wel wat extra’s gebruiken om zo optimaal te kunnen groeien.
 

Ruime keuze uit kamer- en kantoorplanten

Op zoek naar de mooiste en beste kamerplanten of kantoorplanten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u verschillende planten in allerlei soorten en maten, die u altijd wel ergens een plekje kunt geven. Ook hebben wij orchideeën, deze zijn te verkrijgen in de kleuren wit, roze, rood en oranje. Uw planten goed verzorgen is erg belangrijk om ze zo goed te laten groeien en bloeien, kies daarom voor de juiste voeding voor de kamerplanten. Voeding voor groene planten, palmen, orchideeën, mediterrane planten en meer vindt u ook in onze webshop. Neem snel een kijkje bij al onze andere planten en bestel eenvoudig online, voor vragen over uw bestelling of over een bepaalde plant dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

Lees meer