Prijs
Min: €0
Max: €2000
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Ficus kopen?

Ficus kopen doet u eenvoudig bij Fleurdirect ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen
Ficus Lyrata M
120cm
29cm
44,95
41,24
Ficus Bonsai XXXL
170cm
50cm
239,95
220,14
Ficus Benjamina
120cm
29cm
34,95
32,06
Ficus Bonsai XL
140cm
40cm
169,95
155,92
Ficus lyrata XL
150cm
35cm
83,95
77,02
Ficus Lyrata KingSize
400cm
65cm
1.699,95
1.559,59
Pagina 1 van 2

De Ficus online kopen bij Fleurdirect.nl

Ficussen vindt u al jaren lang in de woonkamers van Nederlanders, het is een populaire kamerplant. De Ficus komt van oorsprong uit Afrika, maar deze is ook te vinden in Zuid Amerika, Azië en Australië. Deze plant hoort bij de Moerbeifamilie, deze heeft nog 750 andere soorten onder zijn naam. Bij Fleurdirect.nl vindt u ook verschillende soorten van de Ficus, zo hebben wij de welbekende Ficus Bonsai, Ficus Benjamina, Ficus Moclame, Ficus Ginseng en nog een aantal andere soorten. De ficus is een makkelijke kamerplant die niet veel verzorging nodig heeft, hij geeft zelf aan als deze wat meer aandacht nodig heeft.
 

Goed groeiende Ficus eenvoudig bestellen

De Ficus heeft maar weinig zorg nodig, water stelt hij wel erg op prijs. De grond moet altijd wat vochtig zijn, het is daarom verstandig om iedere keer een beetje water toe te dienen, maar wacht hiermee tot de grond wat droger begint aan te voelen. In de winter is deze plant helemaal gemakkelijk in het onderhoud, dan mag de watertoegift met de helft verminderd worden, door gebruik te maken van een watergeefsysteem weet ik precies wanneer de Ficus water nodig heeft. Een ficus groeit het beste als deze zo veel mogelijk licht ontvangt, hierbij kunt u denken aan ongeveer 5 uur direct zonlicht per dag. Als de plant het niet naar zijn zin heeft, dan geeft deze het zelf aan door bladeren te laten vallen. In principe heeft deze plant geen extra voeding nodig, vooral in de herfst en winter wordt dit streng afgeraden, in de lente en zomer zou dit eventueel kunnen worden toegediend.
 

Ruim assortiment aan groene kamerplanten

Naast de bekende Ficus vindt u bij Fleurdirect.nl nog een heleboel andere kamer- en kantoorplanten. Bij ons vindt u veel luchtzuiverende planten, deze kunnen goed worden geplaatst in kantoorruimtes om zo de werkprestaties te verhogen. Dit wordt steeds meer gedaan, niet alleen in kantoorruimtes, u kunt ook prima zo’n luchtzuiverende plant in uw woonkamer of slaapkamer plaatsen. Wilt u meer informatie over deze handige planten dan kunt u luchtzuiverende planten kijken, u kunt ook contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u dan graag verder. 

Lees meer