Prijs
Min: €0
Max: €200
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Monstera

Monstera kopen? ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen

De Monstera kopen bij Fleurdirect.nl

De Gatenplant, zo wordt deze kamerplant in het Nederlands genoemd. De Monstera is afkomstig uit het zuiden van Mexico, ook is deze te vinden in Panama. In die gebieden kruipt de plant tegen bomen aan en kan daar een hoogte bereiken van maar liefst 20 meter. De Monstera wordt door ons niet voor niets Gatenplant genoemd, de bladeren van deze kamerplant hebben namelijk grote inhammen en gaten. Door deze gaten ziet de plant er extra speciaal uit en ziet ieder blad er weer anders uit, vooral bij oudere planten zijn deze inhammen en gaten goed te zien. Deze kamerplant laat vruchten groeien, deze zijn pas een jaar na bloeien rijp, daarvoor kunt u ze beter laten voor wat het is, dan zijn ze namelijk nog giftig.
 

Ruime keuze aan groene kamerplanten

Goed nieuws voor de mensen die niet zulke groene vingers hebben, deze kamerplant is erg sterk en dus makkelijk in het onderhoud. Ook hoeft u geen oog te hebben voor interieur, de Gatenplant past namelijk in iedere woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte, super handig dus. De plant wordt regelmatig geplaatst op het kantoor, dit omdat het een luchtzuiverende werking heeft en daar door de lucht fris houd en de werkprestaties kan verhogen. Eens per week wat water is genoeg, af toe wat plantenvoeding mag, zo kunt u nog langer van deze mooie plant genieten. Naast de Monstera vindt u in het ruime assortiment van Fleurdirect.nl ook nog andere groene kamerplanten. Hieronder vallen de Aloë Vera plant, de Kentia palm, de Ficus en nog ongeveer 25 soorten meer.
 

Eenvoudig en snel online bestellen

Benieuw naar de sterke en grote Monstera kamerplant? Bestel deze dan snel en eenvoudig online in onze gebruiksvriendelijke webshop. Heeft u vragen over uw bestelling of over een bepaalde plantensoort, dan kunt u gerust contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Fleurdirect.nl biedt u ook de mogelijkheid om de planten die u heeft besteld op te laten maken, dit kan met de potten uit ons assortiment. Voor meer informatie over deze service kijk dan hier en bestel nu snel de mooiste en beste planten online! 

Lees meer