Prijs
Min: €0
Max: €300
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Sansevieria

Een Sansevieria bestelt u eenvoudig bij Fleurdirect ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen
Pagina 1 van 2

Sansevieria | Fleurdirect.nl

De Sansevieria is een taaie kamerplant welke gemakkelijk is in het onderhoud. Onder de Sansevieria vallen nog weer verschillende soorten bloeiende planten die afkomstig zijn uit Afrika, Madagaskar en Zuid-Azië. Deze plant heeft een aantal soorten die als sierplant worden gebruikt, hieronder ook de sansevieria trifasciata, deze wordt ook wel de vrouwentong genoemd. De bladeren van de Sansevieria zien er bijzonder uit, ze kunnen eigenlijk in twee categorieën worden ingedeeld, planten met harde bladeren en met zachte bladeren. De Sansevieria met dikke bladeren heeft wat extra toepassingen gekregen om zo te kunnen overleven in droge gebieden. Zo kunnen de bladeren van deze plant water opnemen en kunnen ze dit als opslag bewaren voor als de plant weer water nodig heeft.
 

De Sansevieria gemakkelijk online kopen

Verschillende soorten van de Sansevieria zijn populair als kamerplant, zo is de vrouwentong de meest voorkomende kamerplant van dit soort. De plant groeit niet heel snel, maar hij kan wel vele jaren mee gaan. De Sansevieria kan prima op een warme en lichte plek staan, in de schaduw kan deze plant ook prima gedijen. De Sansevieria heeft niet veel water nodig, bij te veel water gaat de plant namelijk rotten, let er dus goed op dat voordat u water geeft de grond droog is. Op zoek naar deze makkelijke en mooie kamerplant, dan bent u bij Fleurdirect aan het juiste adres. In onze webshop vindt u de mooiste soorten van deze kamerplant en ook vindt u de juiste accessoires hiervoor.
 

Groot assortiment aan kamerplanten

Naast de welbekende Sansevieria vindt u bij Fleurdirect.nl ook een ruim assortiment aan andere groene kamerplanten. Zo hebben wij onder andere Aloë Vera planten en Kentia palmen, niet alleen groene kamerplanten zijn te vinden in onze webshop ook hebben wij vele andere kamer- en kantoorplanten. Orchideeën zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en voor iedere plant vindt u bij ons bloempotten en plantenbakken die in iedere interieur passen. Heeft u een vraag of opmerking over een van onze planten of over onze diensten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u dan graag verder. Bekijk snel ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online kamerplanten die direct van de beste kwekers komen. 

Lees meer