Prijs
Min: €0
Max: €400
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Vetplanten kopen

Een vetplant kopen doet u eenvoudig bij Fleurdirect ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen
Crassula Sunset
55cm
30cm
54,95
51,84
Agave macroacantha
60cm
45cm
384,95
363,16
Aloë Bakerii
35cm
20cm
17,95
16,93
Pagina 1 van 2

Vetplanten van Fleurdirect

Vetplanten zijn leuke kamerplanten die weinig onderhoud nodig hebben. Ze hebben ook de benaming succulent, dit hebben ze te danken aan het Latijnse woord sucus, wat sap betekent. Deze naam hebben ze gekregen omdat deze planten water opslaan in een deel van hun lichaam. De vetplanten kunnen goed tegen zonlicht en warmte en ze kunnen prima op een zonnig plekje op de vensterbank staan. Bij de verzorging van deze planten is het belangrijk dat de normale leefsituatie zoveel mogelijk nagebootst wordt. Succulenten kwamen voorheen altijd in de woestijn voor, ze hebben daarom ook niet de behoefte aan veel water. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten vetplantjes die dankzij geografische verspreiding gewend zijn geraakt aan verschillende omgevingen, hierdoor zijn er veel unieke vetplanten ontstaan.
 

Ruim aanbod vetplanten/succulenten

Vetplanten zijn net als cactussen sterke planten. Gebruik de vetplanten om binnen uw vensterbank op te vrolijken. De vetplanten zijn gewend om in de volle zon te staan en kunnen dus uitstekend bij u op de vensterbank staan. Fleurdirect biedt een grote variatie soorten vetplanten aan met onder andere: Peperomia's, Gasteria en Rhipsalis. De vetplantjes hebben allemaal hun unieke eigenschappen: van dikke vlezige bladeren tot smalle harige bladeren. Giet matig water en geef af en toe een scheutje vetplanten voeding. Op deze manier kunt u gedurende een lange periode genieten van de mooie kamerplanten. Met ons ruime aanbod vetplanten moet het voor u niet lastig zijn om een passende plant voor uw interieur te vinden!
 

De beste kamerplanten online

Fleurdirect is de webshop voor u als u op zoek bent naar een groot aanbod kamerplanten en kantoorplanten. Bestel uw kamerplanten online en deze worden binnen 1-2 werkdagen afgeleverd. Bij bestellingen boven de €45,00 rekenen wij geen verzendkosten en u heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling achteraf te betalen. Vul bij uw bestelling in op welke dag de kamerplanten bezorgd mogen worden en vul een tijdstip in wanneer u aanwezig bent om de bestelling aan te nemen. Mocht u de planten zelf willen afhalen dan is dit mogelijk op afspraak. Als u vragen heeft over de verzorging van onze planten, of u heeft gewoon een algemene vraag dan kunt u contact met ons opnemen. 

Lees meer