0

Bezorginformatie

Wat zijn de levertijden?
Veel artikelen van ons assortiment hebben wij standaard op voorraad. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u uw bestelde plant of andere product binnen 48 uur in huis heeft. Voor een groot gedeelte van ons assortiment kunnen wij er zelfs voor zorgen, dat als u voor 15.00 besteld u het de volgende werkdag in huis heeft. Mocht u uw bestelling binnen 24 uur willen ontvangen dan kunt u contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Hoe wordt er geleverd?
Wij verzenden onze producten via de pakketdienst van PostNL en een koeriersdienst die gespecialiseerd is in het versturen van kwetsbare producten zoals planten en bloemen. Afhankelijk van uw bestelde product kiezen wij welke verzendservice voor uw product het beste gebruikt kan worden. Voor deze verschillende pakketdiensten worden dezelfde tarieven gehanteerd. 

Wat zijn de prijzen? 
Wij hanteren de volgende tarieven voor verzendingen:
  • Bestedingen onder de €45,00 wordt standaard voor €4,95 verzonden 
  • Bestedingen boven de €45,00 worden gratis bij u thuisbezorgd
Hoe worden de producten verpakt?
Planten zijn kwetsbare producten. Het is daarom van belang om de producten uiterst zorgvuldig te verpakken. Voor de verschillende producten maken wij de verpakkingen op maat. Met deze verpakkingen op maat zorgen wij ervoor dat de planten stevig in de doos komen te staan, zodat ze niet kan verschuiven en beschadigen. Hieronder kunt u een greep uit onze verpakkingsmethoden zien.