Prijs
Min: €0
Max: €30

Kamerplantenvoeding

Plantenvoeding voor verschillende soorten kamerplanten online kopen en bestellen. Voor Orchidee, Anthurium, Palmen, Bloeiende Planten en Groene Planten.

Plantenvoeding voor kamerplanten kopen?

Kamerplanten voeding geschikt voor het onderhouden van uw planten. Houdt uw kamerplanten vitaal met verschillende typen voeding. Zo kunt u voor elk type plant een speciale plantenvoeding vinden: orchideeën, bloeiende planten, groene planten, cactussen, vetplanten en bonsai. De beste plantenvoeding besteld u online bij Fleurdirect! We hebben onder andere voeding voor cactussen en vetplanten, powerspray voor orchideeën en palmen, bonsai voeding en ook plantenvoeding voor mediterrane planten. Naast de plantenvoeding hebben we ook andere accessoires voor kamerplanten verkrijgbaar. Unieke bloempotten van keramiek, kunststof en metaal vindt u ook in onze webshop.

Informatie over plantenverzorging

 

Als u een plant koopt wilt u er graag zo lang mogelijk van genieten. Door de kamerplanten plantenvoeding te geven, zult u het levensduur van de plant verlengen en zullen ze langer mooi blijven. Op onze website vindt u naast plantenvoeding ook informatie over hoe u de planten het beste kunt verzorgen. Lees per plant de informatie door en u weet precies wat u moet doen om het levensduur van de door u gekochte plant te verlengen. In de plantengids leest u alle informatie over waar de plant oorspronkelijk vandaan komt, hoe u de plant het beste kunt verzorgen en welke plantenvoeding u moet aanschaffen om de plant zo lang mogelijk in goede staat te houden.

Lees meer