Prijs
Min: €0
Max: €30
Merken

Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Kamerplantenvoeding

Plantenvoeding voor verschillende soorten kamerplanten online kopen en bestellen. Voor Orchidee, Anthurium, Palmen, Bloeiende Planten en Groene Planten.

Plantenvoeding kopen voor diverse planten

Als u een plant koopt wilt u er graag zo lang mogelijk van genieten. Door de kamerplanten plantenvoeding te geven, zult u de levensduur van de plant verlengen en zullen ze langer mooi blijven. Als u de planten de juiste voeding geeft zullen de planten meer kleur krijgen en een optimale groei hebben. In de webshop van Fleurdirect.nl vindt u naast plantenvoeding ook informatie over hoe u de planten het beste kunt verzorgen en hoe u de voeding moet gebruiken. Lees per plant de informatie door en u weet precies wat u moet doen om het levensduur van de door u gekochte plant te verlengen. In de plantengids leest u alle informatie over waar de plant oorspronkelijk vandaan komt, hoe u de plant het beste kunt verzorgen en welke plantenvoeding u moet aanschaffen om de plant zo lang mogelijk in goede staat te houden. Alle informatie vindt u op Fleurdirect.nl.

Diverse soorten plantenvoeding van Fleurdirect

Door uw planten plantenvoeding te geven, blijven uw planten vitaal. Zo kunt u voor elk type plant een speciale plantenvoeding vinden: orchideeën, bloeiende planten, groene planten, cactussen, vetplanten en bonsai. De beste plantenvoeding besteld u online bij Fleurdirect.nl. We hebben onder andere voeding voor cactussen en vetplanten, powerspray voor orchideeën en palmen, bonsai voeding en ook plantenvoeding voor mediterrane planten. Een merk plantenvoeding dat wij verkopen in onze webshop is Pokon. Pokon heeft meer dan 80 jaar ervaring met plantenvoeding en heeft verschillende soorten plantenvoeding voor diverse planten. Kijk goed naar welke voeding uw plant nodig heeft, voor een optimaal resultaat. Naast de plantenvoeding hebben we ook andere accessoires voor kamerplanten verkrijgbaar. Unieke bloempotten van keramiek, kunststof en metaal vindt u ook in onze webshop.

Gemakkelijk online bestellen bij Fleurdirect.nl

De plantenvoeding is gemakkelijk te bestellen bij Fleurdirect.nl. Niet alleen plantenvoeding is te bestellen in onze webshop, maar ook verschillende soorten planten en bloempotten. Kamerplanten, kantoorplanten, kunstplanten en buitenplanten. De planten zijn in verschillende soorten en maten te bestellen in onze webshop. Zo verkopen wij prachtige kuststof bloempotten maar ook natuurlijke bloempotten die zijn gemaakt van natuurlijke stoffen. We verkopen zelfs in onze webshop zelf watergevende bloempotten! U hoeft maar één keer in de paar weken te controleren of er nog genoeg water in het waterreservoir zit. De bestelling wordt binnen twee dagen bij u thuisbezorgd en u betaalt geen verzendkosten bij een bestelling van boven de €45,-. Bestel nu snel uw nieuwe planten op Fleurdirect.nl.

Lees meer