Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Citrus Limonia

Een tropische Citrus Limonia voor in uw tuin

Planten worden gebruikt om een huis of tuin op te fleuren en te voorzien van wat groen of andere kleuren. Planten zijn erg mooi en zorgen ervoor dat uw woonkamer of tuin er natuurlijker uit komen te zien. Naast het feit dat een plant er goed uit ziet, kan een plant natuurlijk ook wat moois opleveren. Niet iedere plant beschikt over bloemen of vruchten, maar de Citrus Limonia wel. Dit is een erg leuke plant om in uw tuin te plaatsen. De Citrus plant houdt van warmte en kent zijn oorsprong in diverse landen van China tot India, Australië en Zuidoost-Azië. U kunt een Citrus Limonia in uw tuin plaatsen, maar houd er rekening mee dat deze plant van warmte houdt en slecht tegen vorst kan. Bescherm de plant daarom goed in de winter. Wij van Fleurdirect.nl hebben citroenbomen van verschillende groottes die een tropische uitstraling geven aan uw tuin.

Een mooie citroenboom voor in uw achtertuin

U zou denken dat het lastig is om in Nederland zelf tropisch fruit te laten groeien, maar dat is het zeker niet. Bij Fleurdirect.nl bestelt u citrusbomen in verschillende groottes. Zet de Citroenboom in een mooie pot op uw terras of op uw balkon en waan uzelf in mediterrane sferen. Als u de plant op de juiste manier verzorgt, krijgt u er iets heel moois voor terug! Prachtige citroenen die uw tuin wat extra kleur geven maar waar u ook gebruik van kunt maken wanneer deze rijp zijn.

De citroenplant die buiten wordt geplaatst heeft verzorging nodig en zal natuurlijk ook wat kou, wind en regen te verduren krijgen. De Citrus kan slecht tegen vorst. In de winter zult u hem daarom goed moeten beschermen. Plaats de plant op een plek waar hij vorstvrij kan overwinteren in een beschutte standplaats op een goed doorlatende bodem. Ook kunt u de plant eventueel inpakken. De plant heeft veel licht nodig, maar in de zomer is het beter om hem niet in de directe zon te zetten. Dan kunnen namelijk de bladeren verbranden. U moet de plant water geven wanneer de kluit is uitgedroogd. In de lente, herfst en winter zal de plant vanwege de weersomstandigheden in Nederland waarschijnlijk genoeg water krijgen. In de zomer moet u hier wel op letten. Het voeden van de Citrusboom kan er ook voor zorgen dat deze sterker wordt en langer meegaat. Geschikte voeding is Ecostyle Citrus en Olijfvoeding. De voeding kunt u het beste geven van april tot en met september omdat de citroenen in deze periode groeien. Wanneer de citroenen mooi geel zijn kunt u deze oogsten. Wanneer de citroenen rijp zijn, zullen ze gemakkelijk loslaten wanneer u voorzichtig de citroen van de tak draait.

Kleurrijke citroenbomen online bestellen bij Fleurdirect.nl

Een citroenboom in uw tuin biedt vele voordelen. Ten eerste ziet de boom er prachtig uit en haalt u de mediterrane sfeer rechtstreeks naar uw achtertuin, uw terras of balkon. Daarnaast geeft de boom ook nog eens prachtige vruchten die van groen naar geel kleuren. Met een citroenboom in uw tuin hoeft u geen citroenen meer te kopen, u haalt ze gewoon uit uw eigen tuin. Verse citroenen gebruikt u op een warme zomerse dag in uw drankje of kan worden gebruikt door een dressing van uw zomerse salade.

Fleurdirect.nl biedt een erg uitgebreid assortiment van verschillende bomen en de citroenbomen die zorgen voor een tropische sfeer in uw achtertuin. U kunt kiezen voor een extra kleine, een kleine, medium of extra grote citroenboom. De prijs is afhankelijk van de grootte. Daarnaast kunt u kiezen voor een citroenboom op rek of zonder rek. Bij uw citroenboom kunt u ook een leuke pot bestellen. U kunt een citroenboom in combinatie met pot door ons laten samenstellen maar dat kunt u natuurlijk zelf ook doen. Bekijk het assortiment aan citroenbomen en potten online op Fleurdirect.nl.

Een uitgebreid assortiment aan buitenplanten en meer bij Fleurdirect

Bij Fleurdirect kunt u naast prachtige citroenbomen ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan diverse buitenplanten geschikt voor in uw tuin of voor op uw balkon. Bent u juist op zoek naar een plant voor in uw woonkamer of voor op kantoor? Bekijk dan het aanbod aan kamerplanten en hydrocultuurplanten. Wij bieden tal van verschillende soorten planten. Voor mensen zonder groene vingers zijn er vele soorten planten die maar weinig verzorging nodig hebben. Indien u liever een kunstplant heeft, is dat ook mogelijk. Wij bieden diverse soorten kunstplanten die bijna niet te onderscheiden zijn van echte planten. Naast (kunst)planten bestaat het assortiment ook uit plantenvoeding, producten die u helpen bij de verzorging van uw planten en bloempotten. Ook leest u op onze website allerlei informatie over diverse soorten planten en de verzorging daarvan. Bekijk het gehele aanbod online en plaats gemakkelijk en snel uw bestelling online. Per categorie wordt het aanbod in een overzicht weergegeven. U kunt het aanbod verkleinen door te filteren op bijvoorbeeld grootte, prijs en standplaats. Wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt of een andere vraag heeft, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wanneer u een bestelling plaatst van boven de € 45,00, verzenden wij deze gratis binnen Nederland en België. Uw planten worden professioneel verpakt en geseald waardoor deze in uitstekende staat bij u bezorgd worden. Levende producten kunt u niet ruilen. Wanneer uw plant toch beschadigd is of er een ander probleem is, neem dan contact met ons op en wij vinden voor u een passende oplossing. Voor overige artikelen geldt dat u deze binnen 14 dagen kunt retourneren. Bekijk ons aanbod en plaats uw bestelling op Fleurdirect.nl.

Lees meer