Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Balkonplanten kopen en plaatsen

Bent u niet in het bezit van een grote tuin die u kunt voorzien van voldoende planten, maar moet u het doen met een balkon? Ook dit balkon kunt u erg gezellig aankleden met verschillende balkonplanten. Het hangt er natuurlijk een beetje vanaf hoe veel ruimte u op uw balkon heeft, maar er zijn ook genoeg opties om de balkonplanten op een handige manier op te hangen of neer te zetten. Zo zijn er speciale plantenbakken die over een balkonreling kunnen hangen, zodat het u geen extra ruimte kost. De balkonplanten zorgen er namelijk wel voor dat uw balkon een stuk gezelliger wordt. Daarbij is een beetje groen op uw balkon ook wel fijn. Heeft u al een beetje in gedachten wat voor balkonplant u wilt of hangt het er vanaf welke plant in de zon of schaduw mag staan? Als uw balkon volledig zon heeft, is het namelijk wel belangrijk dat u een plant kiest die daar tegen kan.

Gezelligheid op uw balkon

Aangezien een balkon vaak tegels heeft liggen als ondergrond, is het belangrijk om een balkonplant in pot te kopen. Deze pot draagt ook meteen bij aan de gezelligheid en sfeer. Er zijn verschillende balkonplanten verkrijgbaar die in een gewenste pot neergezet kunnen worden. Als u dit aan het begin van het jaar gaat aanschaffen, kunt u in ieder geval nog de hele lente en zomer genieten van deze balkonplanten. Zet er bijvoorbeeld een aantal in de hoeken neer, zodat u niet helemaal bent omringt door muren. Daarbij is een hoek ook een loze ruimte, dus een perfecte plaats voor een mooie balkonplant in pot. Wilt u een meer tropisch gevoel op uw balkon? U kunt ook altijd kiezen voor een buitenpalm om het middellandse zee gevoel naar uw balkon te verplaatsen. Heeft u al enig idee waar u de planten wilt plaatsen?

Overige planten van Fleurdirect

Naast alle balkonplanten kunt u ook voor andere planten bij ons terecht. Wij hebben namelijk een ruimschoots assortiment met planten voor verschillende doeleinden. Ontbreekt er ook wat groen in uw woonkamer? Bekijk dan eens de categorie kamerplanten. Wilt u wat meer planten op kantoor zodat de productiviteit omhoog gaat? Bekijk dan onze kantoorplanten. Ook voor hydrocultuur planten, kunstplanten en bloempotten kunt u bij ons terecht. Veel planten hebben een goede verzorging nodig, dus ook voor de verzorgingsproducten kunt u eens een kijkje nemen in ons assortiment, zodat de planten in ieder geval zo lang mogelijk blijven leven. Wilt u nou meer lezen over planten? In onze plantengids kunt u al onze tips vinden om zo goed mogelijk voor de planten te zorgen.

Balkonplanten bestellen bij Fleurdirect

Wilt u balkonplanten online bestellen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Er is een grote keuze uit verschillende planten geschikt voor op een balkon. U kunt gemakkelijk gebruik maken van het filter model op onze website, waardoor u binnen korte tijd de juiste plant voor uw balkon kunt uitkiezen. Daarbij kunt u dus ook zelf de pot kiezen, zodat dit geheel naar wens is. Het voordeel van bestellen bij Fleurdirect is dat de pot helemaal wordt opgemaakt. U kunt na ontvangst dus direct de plant op uw balkon neerzetten en direct profiteren van de gezellige sfeer. Twijfelt u een beetje over de bestelde plant of pot die u thuis heeft ontvangen? U krijgt bij ons 7 dagen bedenktijd, dus u kunt er nog even rustig aan wennen en bedenken of u de juiste plant heeft besteld. Zo niet? Dan kunt u hem gerust omruilen of retourneren.

Inspiratie opdoen voor op uw balkon

Weet u nou niet zo goed hoe u uw balkon moet aankleden? Het is tegenwoordig heel gemakkelijk om inspiratie op te doen. Veel mensen delen vaak foto’s van hun huis, tuin of balkon op social media. Zo zijn er genoeg afbeeldingen te vinden op Instagram, waarop mensen een mooi aangekleed balkon delen. Ook op Pinterest kunt u deze afbeeldingen vinden. Op deze manier kunt u erachter komen wat u wel en niet mooi vindt. Dit maakt de keuze naar nieuwe planten wellicht een stuk makkelijker. Komt u er nog steeds niet helemaal uit? Begin dan voor stap uw balkon aan te kleden. Kies allereerst een mooie interieurstijl die bij u past of trek het interieur van uw woonkamer door naar buiten. Op deze manier wordt er een mooi geheel gecreëerd en kunt u binnenkort genieten van heerlijke avondjes op uw balkon.

Vraag meer informatie aan over onze balkonplanten

Bent u er nog niet helemaal over uit en heeft u meer informatie nodig over de planten waar u tussen twijfelt, voordat u een beslissing kan maken? Onze specialisten van de klantenservice kunnen u daar van alles over vertellen. Zij vinden het fijn om u te kunnen voorzien van de juiste informatie, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. U kunt de klantenservice bereiken door even te bellen, een email te sturen of u kunt een chatbericht via de website sturen. Mocht u nou wat stijladvies nodig hebben, dan kunt u ook even een foto doorsturen. Maak bijvoorbeeld een foto van uw balkon en wij kunnen wat advies sturen. U krijgt zo snel mogelijk reactie dus u hoeft nooit lang te wachten op antwoord. Zien wij binnenkort uw foto tegemoet?

Lees meer