Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Flamingoplant | Anthurium kopen

Anthurium Anthurium
50cm
14cm
16,95
15,55
Anthurium Anthurium
30cm
19cm
22,95
21,06
Anthurium Anthurium
70cm
25cm
29,95
27,48
Anthurium Anthurium
70cm
32cm
119,95
110,05
Anthurium Anthurium
35cm
12cm
9,95
9,13
Anthurium Lechuza Anthurium
50cm
23cm
34,95
32,06
Anthurium Lechuza Anthurium
50cm
17cm
34,95
32,06
Anthurium Anthurium
30cm
12cm
10,95
10,05
Anthurium Anthurium
55cm
17cm
15,95
14,63
Anthurium Anthurium
30cm
19cm
24,95
22,89
Anthurium Anthurium
55cm
17cm
15,95
14,63
Anthurium Lechuza Anthurium
50cm
23cm
34,95
32,06
Anthurium Anthurium
50cm
14cm
14,95
13,72
Anthurium Anthurium
30cm
12cm
10,95
10,05
Anthurium Anthurium
30cm
12cm
10,95
10,05
Anthurium Anthurium
100cm
32cm
79,95
73,35
Anthurium Anthurium
45cm
14cm
14,95
13,72
Anthurium Lechuza Anthurium
50cm
21cm
49,95
41,28
Anthurium Anthurium
45cm
14cm
14,95
13,72
Anthurium Anthurium
50cm
25cm
59,95
55,-
Anthurium Anthurium
30cm
12cm
10,95
10,05
Pagina 1 van 2

Flamingoplant kopen bij 

De Flamingoplant is een mooie en tropische kamerplant met prachtige bloemen. Bij Fleurdirect treft u verschillende hybriden van deze plant in het assortiment aan. De bloemen van de plant zijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar en bloeien langdurig. De rode varianten zijn het meest bekend, maar ook de witte, oranje of roze exemplaren staan mooi in uw woonkamer. Ook zijn er nog enkele meerkleurige varianten. De flamingoplant is een ware kamerplant die heel goed in een binnenklimaat kan staan. Daarnaast is het ook een goede snijbloem. De mooie bladeren zijn sterk en ze hebben een mooie glans. Kortom, de Flamingoplant is een prachtige aanwinst in uw woonkamer. De Anthurium kopen doet u dan ook bij Fleurdirect!

Oorsprong van de Anthurium 

De Anthurium is een mooie exotische kamerplant afkomstig uit de tropen en is bekend vanwege de prachtige bloemen die de plant heeft. De Anthurium is familie van de gronskelachtigen en de Aracea. De plant bestaat uit wel 600 soorten. De Anthurium wordt ook wel Flamingoplant genoemd, dit komt doordat de bloemen in combinatie met de steel veel weghebben van een Flamingo. Deze unieke planten groeien normaal in de regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika op beschutte plekken. Naast dat de plant met zijn bloemen prachtig is, is deze ook heel makkelijk in het onderhoud.  De Anthurium heeft schitterende kleurvariaties in haar bloemen; van spierwit tot dieppaars en voor ieder interieur is er wel een passende kleur te vinden. De bloemen bestaan uit een fraai gevormde bloemschede met daarin spiraalvormige bloemkolven. De plant kan continu in bloei zijn maar meestal duurt de bloeiperiode zo’n drie maanden. Na drie maanden zullen er weer nieuwe kleurrijke bloemen verschijnen. Gebruik deze mooie kamerplant om uw vensterbank of tafel op te vrolijken!

Verzorging van de Flamingoplant

De Flamingoplant of anthurium heeft een warme omgeving nodig maar behoeft verder weinig bezorging. Deze kamerplanten hebben eenmaal per week water nodig. Het is wel belangrijk dat de wortels niet permanent in een laag water staan. Kies voor regenwater in plaats van leidingwater wanneer u de plant water geeft, dit is beter voor de plant. Het is belangrijk om de kluit goed vochtig te houden en in de winter is het aan te raden om de grond koeler en droger te houden. Dit zal de knopvorming van de plant namelijk stimuleren. In de winter kunt u de plant eenmaal per twee weken water geven. Ook vindt de plant het fijn om af en toe besproeid te worden met water. Dit helpt de plant gezond te blijven en maakt de kans op nieuwe bloemen groter. De Flamingoplant is niet winterhard en moet daarom altijd binnen gehouden worden wanneer het kouder wordt.

Standplaats van de Flamingoplant

U kunt de Anthurium het beste plaatsen op een plek zonder direct zonlicht. Teveel zonlicht kan er namelijk voor zorgen dat de randen van de bladeren bruin kleuren of de bloemen een gele gloed krijgen. Te weinig zonlicht is ook niet goed, dan kleuren de bloemen groen. De beste standplaats is voor een raam op het noorden. Als de bladeren van de Anthurium glimmen en de plant rijk bloeit, weet u dat hij het naar zijn zin heeft. U kunt ook speciale voeding gebruiken voor de plant. De Anthurium zal na zes tot acht weken zijn voedingsstoffen in de aarde hebben verbruikt. U kunt hem dan voeden met speciale voeding voor bloeiende planten. De juiste dosering staat weergegeven op de verpakking. Bestel al uw Anthuriums en voeding voor deze plant eenvoudig bij Fleurdirect!

Anthurium kopen in verschillende kleuren

De Anthurium is een gemakkelijk te verzorgen exotische plant. Deze kamerplant kunt u met de verzorgingstips van Fleurdirect eenvoudig een jaar mooi in huis houden. De Anthuriums van Fleurdirect zijn direct afkomstig van de kwekerij en daarom van de hoogste kwaliteit. Bij Fleurdirect shopt u de meest populaire en trendy Anthuriums tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Het aanbod bestaat uit Anthuriums met rode, witte, roze en paarse bloemen. De planten zijn stuk voor stuk prachtig. De Anthurium komt voor in verschillende groottes. Op de website kunt u door middel van de filters de hoogte en diameter van de plant selecteren. Het aanbod dat overblijft voldoet aan de door u doorgegeven criteria. Daarnaast bieden wij ook opgemaakte Anthuriums in pot, bijvoorbeeld de Anthurium Rainbow in een keramiek pot. Dit is een mooie kamerplant in een luxe pot die u rechtstreeks in uw interieur kunt plaatsen. U kunt bij iedere Anthurium natuurlijk ook zelf een pot uitzoeken uit ons assortiment. Jaarlijks komen er nieuwe soorten van de Anthurium op de markt. Houd daarom de website van Fleurdirect goed in de gaten voor de nieuwste Anthuriums. Deze elegante planten zijn een perfecte aanvulling op ieder interieur dankzij de veelzijdigheid en vele kleurvariaties.

Anthurium kopen en meer bij Fleurdirect

Een Anthurium kopen? Voor een ruim assortiment aan prachtige Anthuriums - maar ook vele andere soorten bloeiende planten - kunt u bij ons terecht! Naast bloeiende planten bieden wij ook mediterrane planten, kantoorplanten, kunstplanten en nog veel meer. Bij iedere plant kunt u ook een prachtige pot bestellen. Ook kunt u bij ons terecht voor speciale plantenvoeding en accessoires ter verzorging van uw planten. Alle planten komen direct van de beste kwekers, wij bieden hoge kwaliteit. Op onze website vindt u het gehele aanbod verdeeld in categorieën. Het aanbod kunt u verkleinen door de filters te gebruiken. In onze plantengids leest u meer informatie over de plant en de verzorging daarvan. Een bestelling plaatst u gemakkelijk en snel. Bestelling van boven de €45,00 bezorgen wij gratis. U kunt zelf een bezorgdag en tijdstip kiezen. Wij bieden ook een plant- en opmaakservice waarbij we de door u gekozen plant professioneel opmaken in pot. U kunt zelf een plant met pot samenstellen, maar wij kunnen dat ook voor u doen. Niet levende producten kunt u altijd binnen 14 dagen ruilen. Is er een probleem met de bezorgde plant, neem hierover dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Heeft u andere vragen, kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

Lees meer