Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Merken
Prijs
Min:
Max:
Enter
0

Flamingoplant | Anthurium

Anthurium clarinervium
70cm
32cm
119,95
110,05
Anthurium Lilli small
30cm
12cm
Tafel Anthurium Paars
30cm
19cm
17,95
16,47
Tafel Anthurium wit
30cm
19cm
17,95
16,47
Plantenpakket planten in Capi pot
150cm
35cm
159,95 144,95
132,19 119,79
Anthurium Zizou small
30cm
12cm
Rainbow Medium
50cm
17cm
10,95
10,05
Anthurium Rainbow in keramiek pot
50cm
25cm
29,95
27,48
Anthurium Royal Red small
30cm
12cm
Anthurium jungle king Small
70cm
17cm
29,95
27,48
Anthurium Pink Champion large
55cm
17cm
12,95
11,88
Tafel Anthurium rood
30cm
19cm
17,95
16,47
Anthurium Pink Champion medium
45cm
14cm
10,95
10,05
Anthurium Royal Red medium
45cm
14cm
10,95
10,05
Anthurium White Champion medium
50cm
14cm
12,95
11,88
Tafel Anthurium wit
30cm
19cm
Anthurium Arrow
100cm
32cm
99,95
91,70
Anthurium jungle KingSize
120cm
55cm
424,95
389,86
Pagina 1 van 2

Flamingoplant kopen bij Fleurdirect

De flamingoplant is een mooie kamerplant. Er zijn een aantal varianten welke hiervoor zeer geschikt zijn. Bij Fleurdirect treft u ze aan in het assortiment. De planten hebben een mooie bloem. Het is een prachtige kamerplant. Er zijn verschillende hybriden beschikbaar van deze plant. Ze kennen een rijke en lange bloei. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Vaak ziet u de rode exemplaren en wat minder de witte, oranje of roze exemplaren. Ook zijn er nog enkele meerkleurige varianten. De flamingoplant is een ware kamerplant. Het is naast een kamerplant ook een goede snijbloem. De mooie bladeren voelen goed en sterk aan en ze hebben een mooie glans.

Verzorging

De flamingoplant of anthurium heeft een warme omgeving nodig. Het is een plant welke het goed doet voor het raam, wanneer het raam op het oosten of noorden is gericht. Wanneer het te warm is voor het raam of er teveel zonlicht is dan zullen de bladeren wat bruiner worden. Het is dan goed om de plant wat verder van het raam te plaatsen. De plant heeft lauw en kalkvrij water nodig. Regenwater is erg goed voor de plant. Het is belangrijk om de kluit goed vochtig te houden. In de winter is het belangrijk om de grond koeler en droger te houden. Het zal de knopvorming stimuleren van de plant. De plant is niet winterhard en hij moet dus altijd binnen gehouden worden wanneer het kouder wordt.

 De Anthuriums van Fleurdirect zijn ideale planten om in huis te hebben. De plant heeft maar weinig verzorging nodig. Het is van belang dat de plant altijd in licht vochtige grond staat. Wij raden daarom aan om deze kamerplanten eenmaal per week water te geven. Het is wel belangrijk dat de wortels niet permanent in een laag water staan. In de winter kunt u de plant eenmaal per twee weken water geven. Ook vindt de plant het fijn om af en toe besproeid te worden met water. Dit helpt de plant gezond te blijven en maakt de kans op nieuwe bloemen groter. U kunt de Anthurium het beste plaatsen op een plek zonder direct zonlicht. Teveel zonlicht kan ervoor zorgen dat de randen van de bladeren bruin kleuren of de bloemen een gele gloed krijgen. Te weinig zonlicht is ook niet goed, dan kleuren de bloemen groen. De beste standplaats is voor een ruim op het noorden. De minimale temperatuur waarbij de plant het langst mooi blijft is 15 graden Celsius. Als de bladeren van de Anthurium glimmen en de plant rijk bloeit, weet u dat hij het naar zijn zin heeft. U kunt ook speciale voeding gebruiken voor de plant. De Anthurium zal na zes tot acht weken zijn voedingsstoffen in de aarde hebben verbruikt. U kunt hem dan voeden met speciale voeding voor bloeiende planten. De juiste dossering staat weergegeven op de verpakking. Bestel al uw Anthuriums en voeding voor deze plant eenvoudig bij Fleurdirect!

Herkomst & Soorten

De Anthurium is een mooie exotische kamerplant afkomstig uit de tropen en is bekend vanwege de prachtige bloemen die de plant heeft. De Anthurium is familie van de gronskelachtigen en de Aracea. De plant bestaat uit wel 600 soorten. De Anthurium wordt ook wel Flamingoplant genoemd, dit komt doordat de bloemen met haar steel hebben veel weg van een Flamingo. Deze unieke planten groeien normaal in de regenwouden van Midden- en Zuid Amerika op beschutte plekken. Naast dat de plant met zijn bloemen prachtig is, is deze ook heel makkelijk in het onderhoud.  De Anthurium heeft schitterende kleurvariaties in haar bloemen; van spierwit tot dieppaars en voor ieder interieur is er wel een passende kleur te vinden. De bloemen bestaan uit een fraai gevormde bloemschede met daarin spiraalvormige bloemkolven. De plant kan continu in bloei zijn maar meestal duurt de bloeiperiode zo’n drie maanden. Na drie maanden zullen er weer nieuwe kleurrijke bloemen verschijnen. Gebruik deze mooie kamerplant om uw vensterbank of tafel op te vrolijken!

 De Anthurium is een gemakkelijk te verzorgen exotische plant. Deze plant voor binnen kunt u met de verzorgingstips van Fleurdirect eenvoudig een jaar mooi in huis houden. De Anthuriums van Fleurdirect zijn direct afkomstig van de kwekerij en daarom van de hoogste kwaliteit. Bij Fleurdirect shopt u de meest populaire en trendy Anthuriums tegen scherpe prijzen. Rijkbloeiende kamerplanten zoals de Anthuriums behoeven weinig onderhoud en zijn ideaal geschikt voor in de woonkamer of op kantoor. Fleurdirect biedt een ruim aanbod aan vele soorten Anthuriums. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Het aanbod bestaat uit Anthuriums met rode, witte, roze en paarse bloemen. De planten zijn stuk voor stuk prachtig. De Anthurium komt in verschillende groottes. Op de website kunt u door middel van de filters de hoogte en diameter van de plant selecteren. Het aanbod dat overblijft voldoet aan de door u doorgegeven criteria. Daarnaast bieden wij ook opgemaakte Anthuriums in pot, bijvoorbeeld de Anthurium Rainbow in keramiek pot. Dit is een mooie kamerplant in een luxe pot die u rechtstreeks in uw interieur kunt plaatsen. Verschillende Anthuriums worden weergegeven in een prachtige pot. U kunt bij iedere Anthurium natuurlijk ook zelf een pot uitzoeken uit ons ruime assortiment aan bloempotten. Al onze Anthuriums komen direct van de kweker en zijn van uitstekende kwaliteit. Jaarlijks komen er nieuwe soorten van de Anthurium op de markt, houd daarom de website van Fleurdirect goed in de gaten als u de nieuwste Anthuriums wilt kopen. Deze elegante planten zijn een perfecte aanvulling op ieder interieur dankzij de veelzijdigheid en vele kleurvariaties.  Hieronder leest u hoe u de plant het beste kunt verzorgen zodat deze zo lang mogelijk mooi blijft.

Anthuriums verzorgen

Kamerplanten en meer bij Fleurdirect

Voor een ruim assortiment aan prachtige Anthuriums maar ook vele andere soorten bloeiende planten kunt u terecht op Fleurdirect.nl. Naast bloeiende planten bieden wij ook mediterrane planten, kantoorplanten, kunstplanten en nog veel meer. Bij iedere plant kunt u ook een prachtige pot bestellen. Ook kunt u bij ons terecht voor speciale plantenvoeding en accessoires ter verzorging van uw planten. Alle planten komen direct van de beste kwekers, wij bieden hoge kwaliteit. Op onze website vindt u het gehele aanbod verdeeld in categorieën. Het aanbod kunt u verkleinen door de filters te gebruiken. In onze plantengids leest u meer informatie over de plant en de verzorging daarvan.  Een bestelling plaats u gemakkelijk en snel. Bestelling van boven de € 45,00 bezorgen wij gratis. U kunt zelf een bezorgdag en tijdstip kiezen. Wij bieden ook een plant- en opmaakservice waarbij we de door u gekozen plant professioneel opmaken in pot. U kunt zelf een plant met pot samenstellen, maar wij kunnen dat ook voor u doen.  Niet levende producten kunt u altijd binnen 14 dagen ruilen. Is er een probleem met de bezorgde plant, neem hierover dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Heeft u andere vragen, kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

Lees meer