Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Bloeiende planten

Shop eenvoudig de mooiste bloeiende planten. Kies uit lepelplant, calathea en anthuriums! Direct van de beste kweker. Binnen 48 uur in huis.
Anthurium Anthurium
30cm
12cm
11,95
10,96
Anthurium Anthurium
30cm
19cm
24,95
22,89
Crassula Crassula
20cm
15cm
17,95
16,47
Vanda Vanda
60cm
15cm
44,95
41,24
Spathiphyllum Spathiphyllum
90cm
24cm
22,95
21,06
Anthurium Anthurium
40cm
20cm
29,95
27,48
Aeschynanthus Aeschynanthus
40cm
15cm
22,95
21,06
Spathiphyllum Spathiphyllum
65cm
17cm
14,95
13,72
Anthurium Anthurium
35cm
12cm
11,95
10,96
Anthurium Anthurium
30cm
12cm
11,95
10,96
Anthurium Anthurium
55cm
17cm
18,95
17,39
Aeschynanthus Aeschynanthus
30cm
15cm
19,95 17,95
18,30 16,47
Plantenpakket Plantenpakket
125cm
32cm
189,95 169,95
174,27 155,92
Vanda Vanda
60cm
15cm
44,95
41,24
Spathiphyllum Spathiphyllum
110cm
24cm
49,95
45,83
Anthurium Anthurium
50cm
17cm
17,95
16,47
Vanda Vanda
70cm
20cm
69,95
64,17
Pagina 1 van 3

Lang genieten van bloeiende planten | Fleurdirect

Bloeiende planten zijn kamer- en kantoorplanten die voor een langere tijd bloeien. Deze planten beschikken vaak over bloemen en/of bladeren in opvallende kleuren. Hierdoor zorgen deze planten voor sfeer in uw woonkamer of kantoorruimte. Een aantal voorbeelden van dit soort planten zijn anthuriums, de lepelplant, en diverse soorten orchideeën. Sommige plantensoorten bloeien zelfs het hele jaar door, zoals de anthurium. Deze planten zijn dus erg geschikt om in de vensterbank te plaatsen op kantoor of in de huiskamer. Vanwege het vrolijke en opvallende uiterlijk van de bloeiende planten, zijn deze ook zeer geschikt om cadeau te doen. Van sfeervolle en kleurrijke bloeiende planten kunt u in tegenstelling tot een bos bloemen maandenlang en soms zelfs jarenlang genieten. Belangrijk is dat deze bloeiende planten wel de juiste verzorging nodig hebben als u er lang van wilt genieten. Lees daarom onze tips over de verzorging van de plant. Op de productpagina wordt ook per plant aangegeven hoe u deze het beste kunt verzorgen. Dit wordt ook individueel per plant aangegeven op de productpagina.

Bloeiende planten voor thuis kopen

Bloeiende planten zijn prachtige kamerplanten die uw huis of kantoor weer doen stralen. Deze mooie kamerplanten kunt u bij Fleurdirect in veel verschillende kleuren en soorten bestellen. Hier vindt u overzicht van alle bloeiende kamerplanten. Het assortiment bestaat onder andere uit de opvallende tropische Anthurium kamerplant. Deze plant komt in vele soorten verschillende kleuren en maten. Een ander voorbeeld is de prachtige Calathea Bicajoux met zijn mooie bloemen. In het overzicht op de website kunt u het gehele assortiment aan bloeiende planten bekijken. U kunt deze door middel van de filters bijvoorbeeld sorteren op kleur of grootte. Heeft u interesse in een bepaalde plant, klik hier dan op en u ziet meteen wat de eigenschappen van de plant zijn en welke verzorging de plant nodig heeft. Bijzondere en kleurrijke kamerplanten combineert u natuurlijk met een bijpassende bloempot. In de webshop ziet u al de verschillende combinaties die ons designteam voor u heeft gemaakt. U kunt zelf ook een pot uitzoeken en deze combineren met een bloeiende plant. Wanneer u uw bestelling plaatst, kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze plant en pot opmaakservice. Daarbij maken wij de plant en pot voor u op waarbij u kunt kiezen voor 3 verschillende manieren. De gratis standaard variant is zeer geschikt voor bloeiende planten. Hierbij wordt de plant in de pot geplaatst en vullen wij deze voor u met aarde. U ontvangt de plant in de pot in zijn geheel 1 a 2 dagen na u bestelling bij u thuis!

Goede verzorging van diverse kamerplanten

Net zoals de meeste kamerplanten kunt u ook bloeiende planten kopen van Fleurdirect. Deze hebben behoefte aan goede verzorging. Als u de planten de verzorging geeft die ze nodig hebben, kunt u van deze planten vaak maanden en soms wel jaren genieten. Voordat u een plant bij ons koopt is het verstandig om eerst even onze verzorgingstips door te nemen, deze kunt u vinden bij de productpagina van de plant. De meeste planten hebben niet meer dan eenmaal per week water nodig. Om het u helemaal gemakkelijk te maken kunt u in combinatie met een bloeiende plant bij ons ook een zelf watergevende pot bestellen. Deze potten beschikken over een geavanceerd watergeefsysteem. U hoeft enkel zelf het waterreservoir eenmaal in de zoveel weken bij te vullen. Het systeem reguleert zelf de hoeveelheid water die aan de plant wordt gegeven. Een plant krijgt zo niet teveel of te weinig water. Het verzorgen van een plant is nog nooit zo makkelijk geweest! Bloeiende planten hebben naast water ook vaak extra plantenvoeding nodig. Welke voeding de plant nodig heeft, leest u bij de eigenschappen van de plant. Ook plantenvoeding kunt u in onze webshop bestellen.

Bloeiende planten bestellen op Fleurdirect.nl

Bekijk ons aanbod en kies uit meer dan 40 verschillende bloeiende planten met unieke eigenschappen. De planten komen rechtstreeks van de kweker en zijn ideaal als u op zoek bent naar planten om uw interieur mee op te fleuren. Heeft u uw plant(en) naar keuze en eventuele bijpassende producten gevonden, dan plaatst u uw bestelling gemakkelijk en snel online. Bekijk uw winkelwagentje en ga verder om uw bestelling af te ronden en te betalen.

Fleurdirect.nl biedt diverse betaalmethoden voor het afrekenen van uw bestelling. Het is ook mogelijk om uw bestelling achteraf te betalen. De verzendkosten voor een bestelling van onder de € 45,00 bedragen € 4,95. Bestellingen boven dit bedrag worden gratis verzonden naar adressen in België en Nederland. Wij leveren de door u bestelde producten binnen 1 a 2 dagen op het door u opgegeven adres. Kamerplanten  en producten die u bestelt verpakken wij voor u op professionele wijze zodat deze zonder beschadigingen aan u worden afgeleverd. Ontvangt u deze toch met enige schade of mankementen, neem dan contact met ons op en wij gaan op zoek naar een passende oplossing voor dit probleem. Voor niet-levende producten zoals plantenvoeding en bloempotten geldt een wettelijk bedenktermijn van 14 dagen waarin u de producten kosteloos kunt terugsturen.  Wilt u hulp bij het bestellen of het maken van een keuze in het ruime aanbod op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen. Bent u een bedrijf en wilt u meerdere bloeiende planten en/of andere planten voor uw kantoor of bedrijfsruimte bestellen, dan kunt u een offerte bij ons opvragen.

 

Lees meer