Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Cycas | Vredespalm kopen

Cycas Cycas
110cm
31cm
159,95
146,74
Capi / Cycas Capi Capi / Cycas
100cm
35cm
129,95
107,40
Cycas Cycas
55cm
21cm
39,95
36,65
Cycas Cycas
70cm
24cm
54,95
50,41
Cycas Cycas
90cm
30cm
89,95
82,52

Cycas | Vredespalm

De Cycas is een mooie en sierlijke plant die valt onder de familie van de palmvarens. Het bekendste soort welke ook veel in de huiskamer te vinden is, dat is toch wel de Cycas revoluta. Deze kamerplant kan met een beetje geluk en als deze verder goed wordt verzorgd erg oud worden, we hebben het hier dan over maar liefst duizend jaar. In het verleden zijn er erg veel soorten geweest van de Cycas, tegenwoordig zijn er nog maar acht soorten overgebleven uit deze grote familie. De plant heeft sierlijke bladeren die smal uitlopen, in het begin van de ontwikkeling zijn ze wat zacht maar als deze eenmaal verder gegroeid is worden de bladeren hard en stevig. Op zoek naar deze kamerplant, dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u vooral de bekendste versie van deze plant, de Cycas revoluta is te verkrijgen in een kleiner formaat maar ook in een wat groter formaat. Deze kamerplant kan erg lang meegaan, maar dan moet deze natuurlijk wel goed worden verzorgd.

Oorsprong van de Cycas

Deze sierlijke plant kent zijn oorsprong in Zuid-Oost Azië. De Cycas behoort tot de Cycadaceae familie.  De sierplant staat nu bekend om zijn prachtige sierlijke bladeren op een robuust stam en komt in menig woonkamer voor.

Verzorging van de Cycas

De Cycas heeft maar weinig water nodig, laat eerst de grond uitdrogen voordat u weer water toedient. In de zomermaanden heeft deze plant iets meer water nodig, maar in de winter kunt u gerust om de 6 weken de kamerplant water geven.

Standplaats van de Cycas

Wilt u genieten van al die jaren dat deze plant mee kan gaan, dan is het ook belangrijk om er rekening mee te houden waar u de Cycas neerzet. Een mooie plek voor deze kamerplant is niet direct in het zonlicht, maar wel op een lichte plaats, pas hier in het begin wel mee op, laat de plant rustig aan het licht wennen.   

Groene kamerplanten en meer in ons ruime assortiment

Naast de welbekende Cycas hebben wij natuurlijk ook nog andere groene kamerplanten in ons assortiment. U kunt een keuze maken uit de cactus, aloë vera plant, ficus en verschillende soorten palmen. Dan hebben we ook nog andere kamerplanten en ook vindt u luchtzuiverende planten die perfect op het kantoor kunnen staan om zo de ruimte lekker fris te houden. U kunt de planten eenvoudig online bestellen en veilig betalen, dit kan doormiddel van iDeal, MasterCard, Visa, Meastro en AfterPay. Neem snel een kijkje op onze webshop en kies de mooiste kamerplanten die het beste bij u passen! 

Lees meer