Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Bamboepalm kopen

Rhapis Rhapis
100cm
21cm
59,95 44,95
55,- 41,24
Rhapis Rhapis
140cm
30cm
109,95
100,87
Rhapis Rhapis
160cm
34cm
184,95
169,68
Rhapis Rhapis
90cm
21cm
49,95
45,83

Bamboepalm kopen 

De bamboepalm is een prachtige kamerplant en maakt van uw woonkamer een echt exotisch paradijs. Deze populaire plant staat ook wel bekend als de stokpalm en is zowel onderhoudsvriendelijk als sfeervol en heeft bovendien een effectieve luchtzuiverende werking. Lees hier alles wat u moet weten over de bamboepalm.

Oorsprong van de bamboepalm

De bamboepalm komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en uit China. Sinds de 18e eeuw heeft de bamboepalm wereldwijd terrein gewonnen en siert nu vele huiskamers met haar mooie diepgroene bladeren. De hoge luchtzuiverende werking en de kenmerkende stammen maken de bamboepalm tot de perfecte kamer- of kantoorplant. U heeft er weinig omkijken naar terwijl u optimaal geniet van de schoonheid van deze plant. 

Verzorging van de bamboepalm

De bamboepalm kan zowel op lichte als donkere plekken staan. De plant past zich gemakkelijk aan aan het klimaat in uw huis, waardoor de verzorging eenvoudig is. Zorg dat de plant voldoende water krijgt en dat de grond vochtig blijft. Dit zal de plant helpen groeien. Als u de plant in de buurt van een raam zet waardoor de plant veel zonlicht opvangt, is het belangrijk dat er voldoende ruimte is om te groeien. 

Voor meer informatie over de verzorging van de bamboepalm of voor de aanschaf van watermeters- en systemen kunt u altijd terecht bij Fleurdirect. We adviseren u graag over het onderhoud en de verzorging van deze mooie plant.

Standplaats van de bamboepalm

Het fijne van de bamboepalm is dat de plant weinig licht nodig heeft om toch goed te kunnen groeien. Daarmee is de plant bij uitstek geschikt ter decoratie van een trappenhuis of kantoorvloer. Heeft u een plekje bij het raam in gedachten voor de plant? Ook dat is geen probleem. De plant past zich gemakkelijk aan en zal flink gaan groeien. Hoe vaak u de plant water moet geven is afhankelijk van de standplaats. Wanneer de plant voor het raam staan zal deze meer water behoeven dan wanneer de plant op een donkere plek in huis staan. Het is ook belangrijk om niet te veel water te geven, dit kan namelijk wortelrot veroorzaken. 

De juiste pot bij de bamboepalm

Het is natuurlijk belangrijk om de plant voldoende ruimte te bieden om te groeien. Wij kunnen u daarbij adviseren. Fleurdirect is een online plantenshop waar u online uw bamboepalm of andere kamerplant kunt bestellen. Wij kunnen u adviseren welke pot het beste is. Ook kunnen we de planten compleet met een pot klaarmaken. We plaatsen de bamboepalm alvast in een pot van uw keuze met de juiste grond. Hierna pakken we het geheel met zorg in en sturen we het naar u toe! De planten worden pas na het afronden van uw bestelling bij de kweker gehaald. Hierdoor kunnen we de best mogelijke kwaliteit plant aanbieden. De reis van de plant tot aan de eindbestemming duurt dan maximaal twee dagen.    

Lees meer