Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Scindapsus kopen

Scindapsus kopen? ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen

Scindapsus online bestellen

Zuidoost-Azië, dat is waar deze plant van nature vandaan komt, hier groeit de Scindapsus in het bosgebied van deze plek. Hier in Nederland wordt deze mooie plant als kamerplant gehouden, deze plant heeft een aantal mooie eigenschappen die de plant zo bijzonder maken. De plant maakt slierten waar de bladeren mooi aan kunnen groeien, zo kunt u deze laten klimmen langs de stam, maar u kunt de Scindapsus ook als hangplant gebruiken. Een andere eigenschap van de Scindapsus is dat deze luchtzuiverend is, de bladeren bevatten kleine huidmondjes, deze nemen schadelijke gassen op en die kunnen ze dan vervoeren door de stengel naar de wortel toe. Het mooie hieraan is dat de kamerplant deze gassen die hij vervoert weer gebruikt als voeding voor zichzelf.
 

De verzorging van de Scindapsus 

Van oorsprong houdt de Scindapsus van een vochtige grond, net zoals in het tropisch regenwoud. Toch is de Scindapsus erg gevoelig voor natte voeten. Zorg dus altijd voor een vochtige grond, maar dit mag niet te nat zijn.

De standplaats van de Scrindapsus

De Scindapsus houdt van licht en daarom kunt u de Scindapsus het beste neerzetten in het daglicht of in de halfschaduw. Vermijd echter wel direct zonlicht, want hierdoor zullen de bladeren bruin worden. Zijn de bladeren compleet groen? Dan is dat een teken dat de kamerplant meer licht nodig heeft. Verplaats hem dus naar een plek met meer daglicht.

Scindapsus ’s en andere kamerplanten

In de natuur kan de plant uitgroeien tot een kleine boom, als we deze als kamerplant gebruiken worden ze vaak niet zo groot, toch zijn het redelijke planten. Bij Fleurdirect.nl vindt u verschillende soorten van de Scindapsus , zo hebben we wat kleinere soorten en grotere die ongeveer 1.50 meter hoog zijn. Natuurlijk is de Scindapsus Scindapsus een erg mooie en handige kamerplant, toch zijn er ook andere kamerplanten die zo zijn voordelen hebben en wat extra’s kunnen toevoegen aan uw interieur. Zo vindt u bij ons veel groene kamerplanten, zoals de Aglaonema, Aloë Vera plant en verschillende soorten palmen. De orchideeën zijn ook niet te missen, deze zijn te verkrijgen in de kleuren wit, roze, rood en oranje.

Het online bestellen van de Scindapsus

Naar een tuincentrum gaan en daar kamerplanten en accessoires uitzoeken is natuurlijk best leuk om te doen, maar het online bestellen is een stuk makkelijker. U hoeft uw huis niet te verlaten en kunt eenvoudig vanuit de luie stoel de mooiste en beste kamer- en kantoorplanten bestellen. Vertrouwd u het niet om online uw bestelling te betalen, bij Fleurdirect.nl hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. U kunt namelijk veilig betalen via iDeal, PayPal, MasterCard, Visa en betaalt u liever achteraf, dan is dit ook mogelijk. Bekijk ons ruime assortiment, kies de mooiste planten die u aanstaan en bestel snel en eenvoudig online! Lees meer