Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Varenpalm Cycas kopen

Cycas Cycas
90cm
24cm
69,95
64,17
Cycas Cycas
60cm
14cm
19,95
18,30
Cycas Cycas
110cm
24cm
119,95
110,05
Cycas Cycas
160cm
50cm
499,95
458,67

De Varenpalm of Cycas kopen bij Fleurdirect

Een mooie varenpalm zorgt voor een tropische sfeer in uw woning of op uw kantoor. Het is en zeer sterke en stevige plant. Het is mooi om te zien hoe ieder jaar de nieuwe veren uit de plant komen. Het is belangrijk om de plant niet teveel water te geven. In de winter is een keer in de tien dagen een goede oplossing. In de zomer moet je de plant wat meer water geven. Een keer per week is dan goed. De plant doet het goed in de zon en bij veel licht. Het is belangrijk om de varenpalm niet in de directe zon te zetten. Het is een plant welke veel zon nodig heeft, maar geen direct zonlicht. De varenpalm kan een meter hoog worden. Hij is altijd groen. Hij bloeit nooit.

De oorsprong van de Varenpalm

De Cycas is een plant uit de Cycadales familie. Fleurdirect heeft de planten altijd voorradig en levert ze rechtstreeks van de kweker aan de eindklant. U krijgt de plant van de kweker binnen twee dagen in huis. In maximaal twee dagen heeft u de plant in huis. De plant wordt goed verzorgd tot het moment van verzending. Daarna wordt de plant zorgvuldig verpakt verstuurd naar uw woning of uw kantoor. Hier kunt u er dan vele jaren lang van genieten

De verzorging van de Varenpalm Cycas 

De varenpalm heeft niet veel water nodig. De wortels zijn op zichzelf erg gevoelig. Hierom moet je ze niet teveel water geven. In de winter is het niet erg om de plant tien tot veertien dagen geen water te geven. Geef water wanneer de grond droog aanvoelt. De hoeveelheid water is afhankelijk van de temperatuur, hoe groot de varen is en ook de hoeveelheid lichtintensiteit. Zorg, dat er geen water onderin de pot blijft staan.

De standplaats van de Varenpalm

De varenpalm heeft vier uur direct zonlicht per dag nodig. Het is goed om de plant daarom in de buurt van het raam te zetten. Het is belangrijk om de grotere en te lange bladeren bij te snoeien. In de lente kun je de varenpalm ook naar buiten zetten. Het is beter om het niet in de directe zon te plaatsen. Bij Fleurdirect is het mogelijk om de varenpalm compleet en opgemaakt met pot te bestellen. U ontvangt dan in huis een varenpalm als complete set thuisgestuurd. Het is prettig om zo de plant uit te pakken en dan op de juiste plek te plaatsen. Het is goed om de plant een keer in de twee tot drie jaar te verpoten. Kies dan voor een pot welke een vijfde groter is dan de huidige pot. Kies ervoor om wat hydrokorrels op de bodem te doen. Het voorkomt om de wortels te laten rotten. Ook zal de grond beter draineren.

Mooie Varenpalm snel thuis geleverd

Fleurdirect is een online plantenshop waar kwaliteit het belangrijkste is. Hierom worden de planten ook rechtstreeks vanaf de kweker naar de klant gebracht. Het is mogelijk om samen met een van de ervaren medewerkers van Fleurdirect hier een passende pot bij te kiezen. Ze kunnen u ook adviseren bij een mogelijke andere kamerplant met of zonder pot! 

Lees meer