Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Planten in pot kopen bij Fleurdirect

Wanneer u planten in pot gaat kopen dan is het natuurlijk belangrijk om een goede kwaliteit te kopen. Wij begrijpen dat helemaal. We weten, dat kwaliteit telt. Daarom versturen we de planten alleen rechtstreeks vanaf de teler waar de planten de beste zorg krijgen. Op die manier kunt u er nog heel lang van genieten. Ook komen ze zeer mooi en goed aan. Het is prettig om er dan nog een lange tijd van te genieten. Wanneer u een plant in pot met een pot koopt dan is de bloempot natuurlijk ook van groot belang. Ook hier werken wij alleen samen met de beste merken om u een zeer hoogwaardige pot te leveren. Graag bespreken we de merken met u, zodat u er een beter beeld bij krijgt.

Capi

Capi is een Nederlands bedrijf uit Tilburg dat zeer bijzondere en unieke bloempotten maakt. Ze zijn erg licht, zien er erg echt uit en kennen allemaal een zeer mooi design. Het is goed om de verschillende modellen te bekijken. Ze zijn allemaal samen met een mooie kamerplant in onze online webshop te koop. U kunt ze zelf uitkiezen of de keuze samen maken met een van onze servicemedewerkers. Ze hebben veel ervaring en helpen u graag bij het kiezen van de kleur, het formaat en de soort bloempot. Het kan natuurlijk ook een andere pot dan die van Capi zijn.

Lechuza

Dit bedrijf maakt op een hoogwaardige manier de mooiste plantenbakken. Ze maken hierbij gebruik van de kennis van Playmobil. In combinatie met andere technieken, voor een perfecte bewatering ontstaat er een zeer goede plantenbak. Al vele jaren hebben ze aangetoond om zeer mooie en unieke bloempotten te kunnen maken.

Elho

Groen staat centraal bij Elho. Ze produceren en maken de meest mooie bloempotten. Ze doen het graag op een milieuvriendelijke manier. Ze hebben hiervoor hun eigen turbines gebouwd en rijden alleen met natuurvriendelijke transportmiddelen. Het is een bedrijf wat in de toekomst denkt en haar klanten. Ze ontwikkelen en ontwerpen de meest mooie bloempotten en plantenbakken waar u vele jaren van kunt genieten. Ze zijn zeer licht en zien er geweldig uit. In combinatie met de juiste planten is het volop genieten van de Elho bloempotten.

Artstone

Kwaliteit staat voorop bij Artstone. Ze hebben vele verschillende vormen plantenpotten en het is mooi om hier een keuze uit te kunnen maken. Er zijn ronde bloempotten en ook mooie vierkante bakken. Er zijn zoveel mogelijkheden om voor te kiezen en om van te genieten.

Terra Cotta 

Wereldberoemd zijn de rode aardetinten van de Terra Cotta potten. Ze doen het uitstekend samen met vetplanten of cactussen. Ook past het goed in uw interieur met een mooie kamerplant. Er zijn zoveel mogelijkheden. Het is volop genieten van de verschillende soorten potten en planten en de combinaties!

Ontdek alle soorten planten op Fleurdirect en kies er een bijpassende bloempot bij van een van deze wereldmerken! We weten zeker, dat u er geen spijt van krijgt. De kwaliteit is hoog en de prijzen zijn aantrekkelijk. Het is een combinatie waar iedereen voor kiest!

Lees meer