Klantenservice

ContactU kunt ons altijd een mail sturen voor eventuele vragen en/of opmerkingen. Wij proberen binnen 24 uur uw mail te beantwoorden.  

Mailadres:
info@fleurdirect.nl

          

Al wilt u iemand van ons telefonisch spreken, dan kan dat van maandag tot en met vrijdag van 09.00-18.00. 

Telefoonnummer:
010-760 27 00
 
Adres                                                                           
Hoeksekade 111B                                                                     
2661 JL Bergschenhoek 

 


Overige gegevens
KVKnr:     70143358
BTWnr:    NL858161126B01

Betaalmogelijkheden 

    

Bij Fleurdirect betaalt u veilig met Creditcard of Ideal. Met Ideal kunt u zelf u bank bepalen voor het betalen, waarna u via online bankieren kan betalen bij ons. Het aankoopbedrag wordt dan direct bij ons bijgeschreven, waardoor wij de producten direct kunnen verzenden. 

Indien u niet beschikt over internetbankieren bij uw bank, kunt u ook altijd met uw creditcard betalen. De Visa, Mastercard en American Express creditcards worden bij ons geaccepteerd. Mocht u toch nog een voorkeur voor een andere betaalmethode hebben, dan kunt u altijd nog betalen met een International Bank Transfer, Overboeking, Eenmalige machtiging of via Hyves.  

Bankgegevens
IBAN:          NL61RABO0157034682
Swift/BIC:    BICRABONL2N

Bezorginfo

Wat zijn de levertijden?
Veel artikelen van ons assortiment hebben wij standaard op voorraad. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u uw bestelde plant of andere product binnen 48 uur in huis heeft. Voor een groot gedeelte van ons assortiment kunnen wij er zelfs voor zorgen, dat als u voor 15.00 besteld u het de volgende werkdag in huis heeft. Mocht u uw bestelling binnen 24 uur willen ontvangen dan kunt u contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Hoe wordt er geleverd?
Wij verzenden onze producten via de pakketdienst van PostNL en een koeriersdienst die gespecialiseerd is in het versturen van kwetsbare producten zoals planten en bloemen. Afhankelijk van uw bestelde product kiezen wij welke verzendservice voor uw product het beste gebruikt kan worden. Voor deze verschillende pakketdiensten worden dezelfde tarieven gehanteerd. 

Wat zijn de prijzen? 
Wij hanteren de volgende tarieven voor verzendingen

  • Bestedingen onder de €45,00 wordt standaard voor €4,95 verzonden
  • Bestedingen boven de €45,00 worden gratis bij u thuisbezorgd

Hoe worden de producten verpakt?

Planten zijn kwetsbare producten. Het is daarom van belang om de producten uiterst zorgvuldig te verpakken. Voor de verschillende producten maken wij de verpakkingen op maat. Met deze verpakkingen op maat zorgen wij ervoor dat de planten stevig in de doos komen te staan, zodat ze niet kan verschuiven en beschadigen. Hieronder kunt u een greep uit onze verpakkingsmethoden zien. 


Neem contact op
* Verplichte velden