Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Klantenservice

Openingstijden

U kunt telefonisch contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00. Een mail wordt uiteraard altijd ontvangen, maar ook tussen deze tijdstippen beantwoord. Mocht u een vraag in het weekend hebben, dan wordt deze maandag direct in behandeling genomen. Mocht u een vraag over een levering hebben in het weekend, dan kunt u contact opnemen met PostNL en navraag doen over de levering http://www.postnl.nl/klantenservice/

 

Ons bedrijf is gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.

 

Contact

U kunt ons altijd een mail sturen voor eventuele vragen en/of opmerkingen. Wij proberen binnen 24 uur uw mail te beantwoorden.  

Mailadres:

[email protected]

Als u iemand van ons telefonisch wilt spreken, dan kan dat van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur.

 

Telefoonnummer:

010-760 27 00

 

Bezoekadres:  

Fleurdirect B.V.                                                                         

Hoeksekade 111B                                                                     

2661 JL Bergschenhoek

 

Overige gegevens:

KVKnr:     70143358

BTWnr:    NL858161126B01

 

Statutaire vestigingsplaats: 

Fleurdirect B.V. 

Prins Bernardkade 22A

3051 AJ Rotterdam
FAQ Fleurdirect
Mijn plant vertoont gebreken. Wat kan ik zelf doen/doe ik iets verkeerd?

Jammer dat uw plant het niet goed doet. Er zijn hiervoor een aantal mogelijke oorzaken. Door deze af te strepen kunt u zien of u iets verkeerds doet.

Watergeven: Kamerplanten water geven is uiteraard noodzakelijk en bepaalt voor een groot deel de gezondheid van de kamerplant. Het beste is om water op kamertemperatuur te geven en nóg beter is het om regenwater te geven, omdat dit minder kalk bevat. Naast de kwaliteit van het water, is de hoeveelheid water ook erg belangrijk. Te weinig water is zelden de doodsoorzaak bij kamerplanten, maar teveel water staat op nummer één!

Natuurlijk is elke plant anders en heeft de ene plant meer water nodig dan een andere plant. Het belangrijkste is om de grond altijd licht vochtig te houden. Voor de meeste grondplanten is dit elke week een beetje water. Voor uitgebreide informatie over watergeven (https://www.fleurdirect.nl/plantengids/onderhoud/watergeven/watergeven-algemene-informatie/)

Standplaats: De standplaats is minstens net zo belangrijk voor een plant als het watergeven. Wanneer een plant niet op de juiste plek staat bestaat er de kans op wolluis of het uitdrogen van de bladeren.

Ten eerste is het belangrijk dat de plant de juiste hoeveelheid daglicht krijgt. Bij elke plant staat apart aangegeven wat de lichtbehoefte is. Zet dus geen schaduwplant in de volle zon.

Hiernaast zijn luchtstromingen ook een doodsoorzaak. Wanneer een plant op de tocht staat of bij een airco zal er wolluis ontstaan. Door wolluis zal de plant langzaam afsterven.

Tot slot is de luchtvochtigheid een belangrijke factor. Wanneer een plant naast een verwarming staat komt er veel droge lucht vrij. Omdat planten gedijen bij een hoge luchtvochtigheid is dit iets waarmee u rekening moet houden. Om deze reden is het aan te raden een plant niet direct naast een verwarming te zetten. Mocht dit niet lukken kunt u de plant besproeien en in een ander geval een luchtbevochtiger naast een plant te plaatsen.

3.Voeding:  Wanneer u de plant teveel voeding geeft kan dit een reden zijn waardoor de plant het niet meer goed doet. Alle informatie wat betreft het bemesten van een plant vindt u hier: https://www.fleurdirect.nl/plantengids/onderhoud/bemesten/

Neem contact op
*Verplichte velden