Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Cadeaubon

Cadeaubon Fleurdirect kopen

Wanneer u een verjaardag heeft, jubileumfeest, bruiloft, receptie of bij een andere gelegenheid is het soms moeilijk om wat passends te geven. Veel mensen geven natuurlijk bloemen, wijn en chocolade. Het is leuk om te krijgen. Soms is het op het moment vaak net teveel. Het is een piekmoment van cadeaus. Wat zeer gewaardeerd wordt is een cadeaubon. De ontvanger kan zelf bepalen wat hij of zij ermee wil doen en een cadeau uitkiezen. Ook wij hebben hier positieve ervaringen mee en daarom gekozen om een cadeaubon aan te bieden. De ontvanger kan op Fleurdirect.nl zijn eigen cadeau uitzoeken en hier nog lang van genieten.

Een ruime keuze cadeaubonnen bij Fleurdirect

Op Fleurdirect kan de ontvanger van de cadeaubon zelf bepalen wat hij ermee gaat doen. Het is mogelijk om een mooie plant te kopen voor in de kamer. We hebben verschillende soorten kamerplanten. Op de site is het mogelijk om op basis van grootte en prijs een selectie te maken. Een mooie olijfboom, varen of bijvoorbeeld een palmboom. Iemand kan een kamerplant uitkiezen voor een plek in de woning, waar hij het graat zou willen. Geweldig toch! Het is mooi om die vrijheid te geven aan iemand.

Ook zijn er vele andere planten. Er zijn kleine cactussen en mooie orchideeën waar iemand lang van kan genieten. De planten kunnen in de pot opgemaakt worden en zo bezorgd worden. De ontvanger pakt alles uit en geeft het dan de juiste plek.
Wat nou als de plant duurder is dan de cadeaubon?
Natuurlijk is dit geen enkel probleem. Het is dan mogelijk om een bijbetaling te doen. De ontvanger van de cadeaubon kan dan een mooie plant kiezen waar hij lang van kan genieten. Het is natuurlijk afhankelijk van het bedrag van de cadeaubon.

Rechtstreeks van de teler naar uw woonkamer!

Fleurdirect is een online plantenshop. Het is mogelijk om op een vertrouwde en eenvoudige manier de meest mooie planten te bestellen. Er is bewust gekozen voor een online plantenshop. Het is mogelijk om een kostenbesparing te realiseren in het voordeel van de klant. Daarnaast kunnen we zo ook een hogere kwaliteit plant leveren aan onze klanten. De klanten krijgen een plant in huis welke rechtstreeks uit de kassen komt. Ze hebben niet eerst nog een paar weken of maanden in de winkel gestaan. Ze hebben de best mogelijke zorg ontvangen bij de teler om daarna naar jouw woning te gaan! Kwaliteit staat bovenaan!
Naast een hoge kwaliteit levert Fleurdirect ook een goede service. Het is mogelijk om gebruik te maken van de ervaren medewerkers die graag samen met jou de juiste keuze maken. Op die manier komt de juiste plant op de juiste plek. U kunt zo optimaal genieten van de plant. Ook weet u dat de plant het lang goed zal doen op de juiste plek. Naast de juiste plant kunnen ze ook een advies geven over een mooie bijpassende pot. Een pot waar de plant nog goed in kan groeien en een pot welke goed past bij jouw interieur.

Een mooi, groen en sprankelend cadeau: de cadeaubon van Fleurdirect. Wie wordt hier nu niet blij van?

Lees meer