Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Sansevieria

De Sansevieria als hydroplant vindt u bij Fleurdirect.nl

De Sansevieria is een geslacht van ongeveer 70 verschillende soorten bloeiende planten. Dit plantensoort komt origineel voor in Afrika, Madagaskar en Zuid Azië. De plant staat bekend onder verschillende namen zoals vrouwentongen, slangenplant en slangentong. De Sansevieria wordt voornamelijk opgenomen in het geslacht Dracaena in het APG III classificatiesysteem. De officiële familie waar deze plant onder valt is de Aspergefamilie. De naam van deze plant is in de geschiedenis enkele malen veranderd, zo werd hij oorspronkelijk door Petagna, Sanseverinia genoemd ter ere van zijn beschermheer Pietro Antonio Sanseverino. Maar later werd door ongeldige reden de naam veranderd naar Sansevieria. In de webshop van Fleurdirect.nl vindt u deze prachtige plant als hydrocultuurplant en dat voor de scherpste prijs.

 

Prachtige Sansevieria online kopen

De Sansevieria kan als gewone kamerplant worden gekweekt, maar ook als hydroplant. Dit houdt in dat ze als hydroplant weinig water nodig hebben en gemakkelijk te verzorgen zijn. Wanneer u deze plant verzorgt met de verzorgingstips van Fleurdirect en gebruik maakt van de watermeter en hydrokorrels dan kunt u eenvoudig jaren van deze plant genieten. De sansevieria hydroplanten in het assortiment van Fleurdirect.nl variëren in hoogtes van 50 centimeter tot en met 1 meter. Dit maakt de plant geschikt voor elke woonkamer, slaapkamer, kantoorruimte of andere plek binnen. Met de bijgeleverde hydrokorrels zorgt u ervoor dat de plant de best mogelijke ondergrond krijgt. De Sansevieria is van zichzelf al een hele makkelijke plant, maar doordat deze als hydroplant is gekweekt, is deze nog makkelijker te onderhouden.

 

Een breed assortiment aan planten

In de gebruiksvriendelijke webshop van Fleurdirect.nl zult u een ontzettend groot aanbod vinden aan kamerplanten, we noemen onszelf niet voor niks ‘het groen warenhuis’. In ons assortiment vindt u diverse kamerplanten met een unieke uitstraling, maar ook planten met een speciale werking. Ook voor degene die een plant zoekt met weinig verzorging kunt u bij ons terecht, de kunst- en hydroplanten die wij aanbieden zijn van topkwaliteit en eisen minimale verzorging, dit maakt hen erg geschikt voor bijvoorbeeld een kantoorruimte. Daarnaast bieden wij een divers aanbod aan bloempotten aan in verschillende maten en kleuren die gemaakt zijn van verschillende materialen waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenshuis. Door middel van onze webshop kunt u gemakkelijk al uw gewenste planten en bloempotten online bestellen en veilig afrekenen, deze planten worden dan zo zorgvuldig mogelijk ingepakt zodat wij deze in topconditie bij u thuis kunnen leveren.

Lees meer