Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Merken
Prijs
Min:
Max:
Enter

Kantoorplanten in zelfwatergevende pot

Lechuza Ficus Bonsai in Zelfwatergevende pot
115cm
32cm
119,95 99,95
110,05 91,70
Lechuza Bonsai in watergevende pot
130cm
32cm
154,95
142,16
Plantenpakket planten in Lechuza Cilindro potten
125cm
32cm
169,95 154,95
140,45 128,06
Bonsai S-vorm in lechuza pot
130cm
35cm
154,95
142,16
Lechuza Yucca in zelfwatergevende pot
155cm
30cm
134,95
123,81
Lechuza Monstera in zelfwatergevende pot
120cm
32cm
144,95
119,79
Pagina 1 van 5

Kantoorplant in zelfwatergevende pot kopen | Fleurdirect.nl

Bij de inrichting van kantoorruimtes wordt er steeds meer aandacht besteed aan de kantoorbeplanting van een ruimte. Dit is dan ook niet voor niets, planten op het kantoor hebben namelijk verschillende positieve effecten. Naast dat het er natuurlijk een stuk vrolijker uitziet, brengt het ook andere voordelen met zich mee. Zo is uit onderzoek gebleken dat kantoorplanten zorgen voor minder stress op de werkvloer. Daarnaast zou de concentratie en het geheugen erdoor worden verbeterd en ook maakt een groen kantoor gelukkig. En daar zijn wij van Fleurdirect.nl het helemaal mee eens. Planten zijn niet meer te missen op het kantoor en daarom kunt u bij ons de mooiste kantoorplanten eenvoudig online bestellen.

Met onze kantoorplanten zorgt u gemakkelijk voor een nette en verzorgde uitstraling van het kantoor en daarnaast kunt u profiteren van de eerdergenoemde voordelen. Maar wij willen het u nog makkelijker maken. Fleurdirect.nl heeft namelijk een uitgebreid aanbod aan kantoorplanten die in zelfwatergevende potten worden geleverd. Dit houdt in dat de verzorging van de kantoorplanten daardoor ineens een stuk eenvoudiger wordt en er is zo bijna geen omkijk meer naar. Vooral op het kantoor wil de verzorging van planten nog wel eens worden vergeten en met de zelfwatergevende potten kunnen ze prima even zonder water.

Makkelijk te verzorgen kantoorplanten in zelfwatergevende potten

In de webshop van Fleurdirect.nl vindt u een ruim aanbod aan kantoorplanten. Deze kantoorplanten zijn met veel zorg samengesteld en voorzien van de mooiste bijbehorende zelfwatergevende potten. Veel kantoorplanten zijn al niet moeilijk te verzorgen, maar door de zelfwatergevende bloempotten wordt deze verzorging u nog makkelijker gemaakt. Doordat de zelfwatergevende potten beschikken over een waterreservoir kunnen de wortels van de kantoorplanten naar behoefte water opnemen. Het reservoir hoeft alleen eens in de drie tot vier weken te worden bijgevuld met water.

Er is keuze uit veel verschillende kantoorplanten. Zo kunt u kiezen voor een Goudpalm in zelfwatergevende pot of een kleinere vetplant voor op het bureau of in de vensterbank. Er zijn kantoorplanten die binnen no-time een kale hoek in het kantoor opvullen. Daarnaast hebben we ook verschillende kleine kantoorplanten die op een tafel, bureau, kastje of vensterbank kunnen staan. Zo kan het hele kantoor op worden gefleurd met de mooiste kantoorplanten in zelfwatergevende potten.

Kantoorplanten en bijbehorende potten online bestellen

De zelfwatergevende potten zijn perfect voor op het kantoor en al helemaal in combinatie met de beste kantoorplanten. Naast de kantoorplanten in zelfwatergevende pot hebben wij van Fleurdirect.nl ook een uitgebreid aanbod aan losse kantoorplanten. Deze kantoorplanten zijn van een uitstekende kwaliteit en komen direct van de beste kwekers. Ook hydrocultuur planten zijn een echte must voor op het kantoor, hierdoor wordt de verzorging van planten op het kantoor nog eenvoudiger. Voor vragen over een van onze kantoorplanten of potten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met het creëren van een nette groene uitstraling op uw kantoor. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod aan kantoorplanten en bestel deze snel online tegen de scherpste prijzen!

Lees meer