Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Elho | Yucca Elho Elho | Yucca
150cm
30cm
69,95
64,17
Beaucarnea Lechuza Beaucarnea
110cm
30cm
189,95
156,98
Kunstplant Kunstplant
140cm
29cm
134,95
111,53
Kunstplant Kunstplant
135cm
28cm
179,95
148,72
Kunstplant Kunstplant
80cm
29cm
89,95
74,34
Kunstplant Kunstplant
100cm
30cm
189,95
156,98
Kunstplant Kunstplant
140cm
35cm
289,95
239,63
Kunstplant Kunstplant
125cm
40cm
289,95
239,63

Entree planten voor binnen op kantoor | Fleurdirect.nl

Een eerste indruk is erg belangrijk, deze kan namelijk niet overnieuw worden gedaan. U wilt dan ook een goede eerste indruk achterlaten en dit geldt voor verschillende situaties. Zo is het ook belangrijk dat er bij binnenkomst van een kantoor de eerste indruk goed is. Dit geldt vooral voor klanten en bezoekers van het kantoor. Met speciale entree planten kunt u deze eerste indruk bij binnenkomst van het kantoor goed maken. Entree planten zorgen niet alleen voor een goede eerste indruk, het zorgt er ook voor dat het kantoor een nette en vrolijke uitstraling krijgt. Door een plant te plaatsen bij de ingang van een kantoor of bedrijfspand wordt er gelijk een mooie uitstraling gecreëerd. Bij Fleurdirect.nl bent u aan het juiste adres voor deze entree planten. U kunt de entree planten voor binnen eenvoudig online bestellen in onze webshop en dat tegen de scherpste prijzen.

Entree planten voor op kantoor kopen van uitstekende kwaliteit

Planten doen veel met een ruimte, ze zorgen direct voor een hele andere uitstraling. Niet alleen op het kantoor zelf, maar ook al bij de ingang zijn planten een groene verwelkoming. Bij Fleurdirect.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan entree planten voor binnen. Deze planten hebben vaak een groter formaat zodat één plant een entree al helemaal kan omtoveren. De entree planten voor op het kantoor zijn voorzien van een bijbehorende pot. Zo kan de plant direct bij de ingang worden neergezet en zorgt u meteen voor een goede eerste indruk. U kunt onder andere kiezen voor een grote Yucca in een zelfwatergevende pot. De zelfwatergevende potten zijn erg geschikt om bij de entree van een kantoor te plaatsen. Er wordt vaak wat minder gelet op de verzorging van deze entree planten en door de zelfwatergevende potten is dit ook helemaal niet erg. Naast de Yucca is de Beaucarnea ook een populaire entree plant voor binnen. Al deze prachtige entree planten zijn van een uitstekende kwaliteit en gaan daardoor lang mee. Onze planten komen van de beste kwekers en worden professioneel verpakt zodat ze in een uitstekende staat bij u worden geleverd.

Ruim assortiment entree planten en andere kantoorplanten

Fleurdirect.nl is dé webshop voor de mooiste entree planten op het kantoor. Met deze planten zorgt u ervoor dat de entree van het kantoor een warm welkom biedt aan iedere binnenkomende bezoeker of klant. Wilt u zelf op het kantoor ook meer groen neerzetten? Kies dan voor de kantoorplanten van Fleurdirect.nl. In onze webshop vindt u ook een uitgebreid aanbod aan de beste planten voor op het kantoor. Al deze planten zijn eenvoudig online te bestellen. Alle bestellingen boven de €45,- worden gratis geleverd en dat binnen 48 uur. Bestel nu de mooiste entree planten, kantoorplanten en andere kamerplanten en geniet van een gehele nieuwe groene uitstraling!

Lees meer