Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Chamaedorea kopen | Topkwaliteit

Chamaedorea hydroplant kopen? Bekijk het ruime assortiment in de webshop van Fleurdirect en bestel eenvoudig online. ✓ Scherp geprijsd ✓ Koop nu!

De Chamaedorea als hydroplant kopen bij Fleurdirect.nl

De Chamaedorea behoort tot de palmsoorten en komt oorspronkelijk uit Mexico. In Nederland wordt deze plant ook wel de Mexicaanse dwergpalm genoemd, dit komt omdat deze palm klein blijft. Er zijn verschillende soorten die tot deze plant behoren, maar de Chamaedorea Elegans en de Chamaedorea Metallica zijn het populairst om als kamerplant te houden. Deze plant is van zichzelf erg makkelijk, de Chamaedorea heeft namelijk niet veel verzorging nodig. Als u kiest voor de Chamaedorea als hydroplant, dan heeft deze nog minder aandacht en verzorging nodig. Als hydroplant is de Chamaedorea gekweekt in water en heeft daardoor andere wortels ontwikkelt dan de gewone grondversie. De plant kan worden geplaatst in een mooie pot die voor een deel gevuld is met water en bedekt is met speciale hydrokorrels. Deze handige en mooie hydroplant kunt u eenvoudig online bestellen in de webshop van Fleurdirect.nl.

 

Een makkelijk te onderhouden hydroplant

In het ruime assortiment van Fleurdirect.nl vindt u diverse hydrocultuur planten, waaronder de Chamaedorea. Deze kamerplant heeft een sierlijke en tropische uitstraling en is een prima plant voor op tafel of in de vensterbank. De Chamaedorea houdt ervan om op een lichte plek te staan, maar het liefst niet in de directe zon. Als de bladeren wat geel worden, dan is het tijd om de plant te verplaatsen naar een plek met wat minder zonlicht. Daarnaast is de verzorging van deze hydroplant erg eenvoudig, af en toe wat water toedienen en de Chamaedorea doet het prima. Doormiddel van een handige watermeter die u bij de plant krijgt geleverd kunt u precies aflezen wanneer deze weer water nodig heeft. Als u de kleur en de mooie uitstraling van deze plant wilt behouden, dan is het verstandig om deze kamerplant af en toe te besproeien met wat water.

 

Diverse hydrocultuur planten en andere kamerplanten online bestellen

Naast de Chamaedorea vindt u in onze webshop ook andere hydrocultuur planten. Zo hebben we Anthuriums als hydroplanten, Areca Goudpalmen en nog meer prachtige hydrocultuur planten. De hydroplanten in onze webshop komen direct van de beste kwekers en zijn daardoor van hoogwaardige kwaliteit. Als u de planten op de juiste manier verzorgt en onderhoudt kunt u er een hele tijd mee door. In ons ruime assortiment vindt u naast hydrocultuur planten ook veel verschillende kamerplanten die gewoon in grond staan. Daarnaast hebben we ook planten speciaal voor op het kantoor. Voor de optimale verzorging van deze mooie planten kunt u kiezen voor extra voeding om zo de planten goed te laten groeien en bloeien. Bestel snel en eenvoudig de mooiste kamer- en kantoorplanten online en dat voor de scherpste prijzen!

 

Lees meer