Prijs
Min: €0
Max: €450
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Luchtzuiverende planten

Rhapis in Honey pot
180cm
50cm
439,95
363,60
Lepelplant Large
90cm
24cm
24,95
23,54
Goudpalm XXL
200cm
34cm
109,95
103,73
Phoenix Canarien XXL
180cm
40cm
129,95
122,59
Goudpalm Areca XXXL
220cm
40cm
169,95
160,33
Pagina 1 van 3

Luchtzuiverende planten kopen bij Fleurdirect.nl

De naam van deze plant zegt het eigenlijk al, luchtzuiverende planten zijn namelijk planten die de lucht kunnen zuiveren. Vaak wordt er gedacht dat planten er alleen zijn voor de sier en de sfeer in huis of op het kantoor, maar sommige planten hebben ook andere functies. Iedere kamerplant kan zuurstof produceren, maar een aantal kamerplanten kunnen dus ook nog eens de lucht zuiveren. De luchtzuivering doormiddel van de plant gaat op een bepaalde manier, ze nemen de schadelijke stoffen uit de lucht op in hun bladeren, deze worden dan opgeslagen in de wortels en afgebroken. Deze luchtzuiverende kamerplanten staan vooral veel op kantoren, het blijkt namelijk uit onderzoek dat door deze planten de concentratie en werkprestaties worden verbeterd onder de werknemers. Natuurlijk kan een luchtzuiverende plant ook prima in de woonkamer staan, ook de slaapkamer is een perfecte plek voor deze unieke plant.
 

Grote diversiteit in Luchtzuiverende kamerplanten

Op zoek naar deze luchtzuiverende planten, dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u veel verschillende luchtzuiverende planten die allemaal prima hun werk doen. Deze planten kunt u in een kantoorruimte plaatsen, maar ze kunnen ook in de woonkamer worden geplaatst, op de slaapkamer, in de keuken of zelfs in de badkamer. In onze webshop vindt u onder andere de goudpalm, de lepelplant, de areca en de welbekende phoenix, al deze kamerplanten kunnen de lucht zuiveren en onaangename geurtjes neutraliseren. Deze luchtzuiverende kamerplanten verdienen wel een mooi plekje en ook een mooie bloempot waar ze in kunnen staan. In onze webshop vindt u dan ook diverse bloempotten, de ene sierlijk en elegant en de andere stoer en robuust, voor ieder interieur zit er iets tussen.
 

Kamer- en kantoorplanten gemakkelijk online bestellen

Naast de geweldige luchtzuiverende kamerplanten vindt u ook nog vele andere soorten kamerplanten in onze gebruiksvriendelijke webshop. Zo hebben we ook een ruime diversiteit aan groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten en verschillende accessoires en verzorgingsproducten voor de planten. Benieuwd naar hoe u planten het beste kunt verzorgen en onderhouden, neem dan een kijkje in onze plantengids. Hier vindt u informatie over verschillende kamerplanten, onder andere de oorsprong ervan en de verzorging van de plant. Heeft u na het lezen van deze handige informatie nog vragen over een van onze planten of andere producten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder en proberen al uw vragen te beantwoorden. 

Lees meer