Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Plant in pot

Phalaenopsis Phalaenopsis
55cm
12cm
14,95
13,72
Phalaenopsis Phalaenopsis
55cm
12cm
14,95
13,72
Phalaenopsis Phalaenopsis
45cm
12cm
29,95
27,48
Bonsai Bonsai
40cm
19cm
239,95
220,14
Elho | Areca Elho Elho | Areca
170cm
30cm
119,95
110,05
Pagina 1 van 3

Plant in Pot kopen bij Fleurdirect

Steeds meer mensen kiezen voor een plant in pot om voor zichzelf te kopen of om cadeau te geven. Een plant in pot is een ideale manier om meer groen in uw woonkamer te krijgen. Ook op kantoor kunt u uiteraard goed kiezen voor een plant in pot. Bij Fleurdirect zijn er vele verschillende planten in een pot te koop. We bieden ze op een unieke manier aan en onze focus ligt hierbij op de kwaliteit van de planten. Ze worden namelijk in twee dagen rechtstreeks vanaf de kweker naar de eindgebruiker gebracht. Hij gaat dus rechtstreeks naar u toe! Hij staat niet nog eerst een paar weken te verpieteren ergens. Van een optimale omstandigheid gaat de plant naar de woonkamer, het kantoor of een andere plek.

Een plant in pot cadeau geven

Het is bij een verjaardag, jubileum of bij een andere gelegenheid vaak moeilijk om een leuk cadeau te geven. Natuurlijk kunt u voor de standaard cadeaus gaan. U kunt echter ook kiezen voor een mooie plant in pot. Fleurdirect heeft als online plantenshop een brede keuze in mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om een goede plant te selecteren. Zeker wanneer u het interieur van de ontvanger kent is het mogelijk om een goede keuze te maken.  Een mooi groen cadeau is geweldig om te ontvangen.

Wanneer u het zelf moeilijk vindt om een keuze te maken uit het assortiment van planten in een pot is het ook mogelijk om voor een cadeaubon te kiezen. Met een Fleurdirect cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken uit alle verschillende planten met een pot. De ontvanger van de bon kan dan zelf een keuze maken uit het aanbod op Fleurdirect. Het wordt dan een perfect cadeau en zeker geen misser. Het is een cadeau wat de ontvanger zelf kiest.

De beste service bij Fleurdirect

Wilt u liever een echte plant geven en geen cadeaubon dan is dat natuurlijk ook mogelijk bij Fleurdirect. Door contact op te nemen met de klantenservice van Fleurdirect is het mogelijk om advies op maat te krijgen. Een advies op maat helpt om een goede plant te kiezen. Het formaat, de kleuren, de plek in de ruimte waar de kamerplant komt en ook de hoeveelheid zon. Daarnaast kan de servicemedewerker ook nog kijken naar hoeveel onderhoud de planten nodig hebben. Het is mooi om zo een goede keuze te maken uit de vele planten bij Fleurdirect.

Naast een plant is het natuurlijk ook belangrijk om de juiste pot te kiezen. Ook hier kan de servicemedewerker helpen. Het is goed om een plant in een pot als cadeau te kiezen. Het is mogelijk voor de ontvanger om vele jaren te genieten van de plant. Een plant van Fleurdirect wordt goed verzorgd tot hij naar de ontvanger gaat. Met de juiste zorg is het mogelijk om nog lang te genieten van de planten.

Lees meer