Kantoorplanten

De mooiste kantoorplanten kopen | Fleurdirect.nl

Planten hebben een positieve invloed op de kwaliteit van de lucht in ruimtes. Onderzoek (van de NASA) heeft uitgewezen dat veel planten een goede uitwerking hebben op de productiviteit van werknemers. Ook heeft aanvullend onderzoek aangetoond dat kantoorplanten psychisch gezien een grote invloed hebben op onze werkhouding en hoe we ons voelen. Dus gaat u eens na, hoeveel planten heeft u in uw kantoorruimte staan? Veel bekende klachten van een ruimte met weinig planten zijn hoofdpijn, lusteloosheid en last van de neus, keel en luchtwegen. En zeg nou zelf, een kantoor met mooie planten zorgt ook voor een nette en verzorgde uitstraling.

Op Fleurdirect.nl kunt u de keuze maken uit meer dan 500 verschillende planten die rechtstreeks vanaf de kweker bij u thuisbezorgd kunnen worden. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van leuke planten die geschikt zijn voor op kantoor. Bij ons vindt u ook planten die alvast voor u zijn opgemaakt met pot.

 

Kies uit onze geselecteerde kantoorplanten

Eenvoudig kantoorplanten bestellen doet u via Fleurdirect.nl. Wij hebben ons ruime assortiment persoonlijk voor u geselecteerd en u kunt kiezen uit vele verschillende kantoorplanten. Voor de grotere kantoorruimtes is het leuk om een iets grotere kamerplant aan het interieur toe te voegen zoals een Kentiapalm of een Goudpalm. Bent u meer gecharmeerd van een subtiele kantoorplant dan  kunt u bijvoorbeeld gaan voor een Yucca of een Sanseveria. Houdt u meer van bloemen? Vrolijk dan uw kantoor op met mooie orchideeën uit het unieke assortiment van Fleurdirect. De orchideeën zijn in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Kies voor de orchidee van uw smaak, bijvoorbeeld een kleine orchidee met een vanille kleur.

 

Kantoorplanten en kamerplanten verzorgen

Op Fleurdirect.nl bent u ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar verzorgingsproducten om uw planten in optimale conditie te houden. Gebruik plantenvoeding voor het versterken van uw plant en speciale potgrond om uw kantoorplanten over te potten. Daarnaast kunt u ook handige accessoires bestellen die u kunt gebruiken voor het water geven en besproeien van uw planten. We hebben watergeefsystemen, kamerplantenvoeding en potgrond om al uw planten een zo lang en gezond mogelijk leven te geven. 

Lees meer