Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Polyscias kopen

Een Polyscias kopen doet u eenvoudig bij Fleurdirect ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen
Polyscias Polyscias
120cm
27cm
54,95
50,41
Polyscias Polyscias
160cm
32cm
129,95 99,95
119,22 91,70
Polyscias Polyscias
120cm
27cm
59,95
55,-
Polyscias Polyscias
80cm
19cm
22,95
21,06
Polyscias Polyscias
65cm
19cm
15,95
14,63
Polyscias Polyscias
65cm
19cm
19,95
18,30
Polyscias Polyscias
90cm
24cm
44,95
41,24

Polyscias kopen

Deze kamerplant heeft een mooie groene kleur, maar de bladeren kunnen ook een witte of gele kleur bevatten. De Polyscias is een kamerplant waarbij de verzorging erg belangrijk is, hier moet dan ook enige kennis voor zijn.

De oorsprong van de Polyscias

De Polyscias is een plant die oorspronkelijk uit Afrika en Azië komt, ook is deze veel te vinden rond om de Stille zee. De Polyscias heeft eigenlijk een andere naam, namelijk de Aralia, deze naam wordt bijna niet gebruikt en de kamerplant staat vooral bekend onder de naam Polyscias. De plant behoort tot de Aracalia familie, de Polyscias heeft nog weer verschillende soorten onder zich, zo is er de Fruticosa, Fabian, Roble en de Balfouriana.  

De verzorging van de Polyscias

Bij Fleurdirect.nl vindt u de mooiste soorten van de Polyscias voor de scherpste prijzen. Om de Polyscias optimaal te laten groeien moet deze goed worden verzorgd, dit kan doormiddel van de voeding die speciaal voor de groene kamerplanten bedoeld is. Natuurlijk moet hiernaast de kamerplant ook goed worden verzorgd, water geven en de standplaats zijn ook erg belangrijk in dit proces. De Plant moet constant in een vochtige grond staan, regelmatig water toedienen is dan ook van belang, vooral in de zomermaanden als de temperatuur omhoog gaat. Door bijvoorbeeld een vochtigheidsmeter te gebruiken weet u precies wanneer de Polyscias water nodig heeft, dit kunt u ook gebruiken bij andere kamerplanten, zo komen ze nooit water te kort. 

Ruim assortiment aan kamerplanten

Naast de Polyscias vindt u bij Fleurdirect ook nog veel andere groene kamerplanten die uw woonkamer of kantoorruimte meteen wat opfleuren. Niet alleen groene kamerplanten zijn in onze webshop te bestellen, veel andere soorten kamerplanten vindt u bij ons van de beste kwaliteit. Kamerplanten moeten natuurlijk goed worden verzorgd, daarom kunt u bij ons verschillende verzorgingsproducten kopen om zo de kamerplanten optimaal te laten groeien. Een plantenbak of mooie bloempot is ook een must voor kamerplanten en kantoorplanten, zo kunnen ze mooi staan en ziet het er een stuk netter en sierlijker uit. Bekijk snel ons ruime assortiment aan kamerplanten en verschillende accessoires en bestel eenvoudig online in onze gebruiksvriendelijke webshop. 

Lees meer