Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Philodendron kopen

De Philodendron plant kopen

Een gemakkelijk te verzorgen kamerplant is de Philodendron. Het wordt in ons land ook wel de Monstera of de Gatenplant genoemd. Het is een plant welke uit de regenwouden van Zuid Amerika komt. Het is een zeer mooie plant die in iedere woonkamer tot zijn recht komt. Door het gemakkelijke onderhoud ziet u hem ook veel in kantoorgebouwen. Meer over de Philodendron leest u hier.

Oorsprong van de Philodendron

De Philodendron is een geslacht uit de familie van de Araceae. Dit wordt ook wel de Aronskelkfamilie genoemd. De Planten van dit geslacht komen vooral voor in de tropische bossen van Amerika. Er bestaan wel enkele honderden soorten die tot deze familie behoren en zo ook de Philodendron. Deze plant wordt veel als kamerplant gehouden. De bladeren van deze plant zijn groot, glad en bedekt met mooie details. De Philodendron kent ook nog andere soorten en niet iedere soort heeft zulke grote bladeren. Als u de Philodendron op de juiste manier verzorgt groeit deze uit tot een stevige potplant die een lange tijd mee kan gaan.  

De verzorging van de Philodendron

De plant houdt van een licht vochtige grond. Hij gebruikt zeer weinig water en is eigenlijk gevoelig wanneer het teveel water krijgt. Het is daarom goed om de plant niet teveel water te geven per keer. Controleer de grond op haar vochtigheid en geef naar wens. Het is zelfs goed om de grond wat op te laten drogen. Vooral in de winter is dit aan te raden. Wanneer de plant te groot wordt voor de pot is het goed om hem in het voorjaar te verplanten naar een grotere plantenbak. Bij diepe plantenbakken is het goed om een inzethoes te gebruiken. Ook is het goed om de kamerplant een keer per week wat vloeibare voeding te geven. Vooral in de groeiperiode is dit verstandig. Doe het altijd met mate en met de juiste dosering. U zult zo voor vele jaren genieten van de Philodendron. Het is een perfecte kamerplant voor iedere woonkamer en op ieder kantoor! 

De standplaats van de Philodendron

Zoek een plek in uw huis waar gedurende dag wat minder licht valt. Dit is namelijk de perfecte plek voor de Philodendron plant! Deze plant kan namelijk goed tegen minder licht. Vermijd dus ook direct zonlicht en zet hem iets verder van het raam af. U zult zien dat u op deze manier de Philodendron het langste mooi houdt in huis!

De juiste Philodendron kiezen

In onze online plantenshop hoeft u niet bang te zijn dat u een slechte of verkeerde Philodendron koopt. We hebben al onze kamerplanten op basis van kwaliteit en levensduur gekozen. Ze zijn allemaal geschikt voor de Nederlandse woonkamers en in de kantoorgebouwen. De planten in ons assortiment hebben nog een heel leven voor zich! Misschien vraagt u hoe de Philodendron bij u zal komen op kantoor of in uw woning. Wij hebben een uitstekend proces ontwikkeld om de Philodendron rechtstreeks vanuit de kas naar haar eindbestemming te transporteren. We verpakken de kamerplant met de grootste zorg. Daarna wordt de plant zorgvuldig naar de eindbestemming gebracht. Hier kan de plant gaan schitteren en haar mooie groene kleuren laten zien. Het is zelfs mogelijk, dat wij de plant al voor u in een pot planten. U hoeft dan alleen nog maar de verpakking te verwijderen om vervolgens de plant op de juiste plek te plaatsen. Het is een ideale manier om een plant thuis te krijgen of op uw werk. Het is zo ook mogelijk om een plant cadeau te geven zonder hem zelf mee te hoeven nemen. Geweldig toch? Ontdek de mogelijkheden in onze online plantenshop!

Meer weten over de Philodendron?

De Philodendron is eenvoudig en snel te bestellen bij Fleurdirect! Naast deze kamerplant vindt u in ons ruime assortiment ook nog andere groene kamerplanten. Ook vindt u bij ons orchideeën, kantoorplanten en verschillende accessoires. U kunt uw bestelling veilig afrekenen door middel van iDeal. Daarnaast maken we gebruik van Master Card, Visa, Maestro en AfterPay. Wilt u nou meer weten over een bepaalde kamerplant of over uw bestelling? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Bekijk snel het ruime aanbod, bestel de Philodendron eenvoudig online en heb jarenlang plezier van deze mooie kamerplant!

Lees meer