Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Merken
Prijs
Min:
Max:
Enter
0

Philodendron

Philodendron Xanadu in Honey pot
170cm
50cm
579,95
479,30
Philodendron Xanadu luchtwortels
110cm
32cm
129,95
119,22
Philodendron Scandens
75cm
28cm
34,95
32,06
Philodendron fun bun
140cm
30cm
89,95
82,52
Philodendron selloum
110cm
24cm
49,95
45,83
Philodendron Xanadu medium
70cm
24cm
34,95
32,06
Philodendron Xanadu Large
80cm
32cm
49,95
45,83
Hydroplant Philodendron minima
35cm
12cm
14,95
13,72
Philodendron Grand Brasil
60cm
28cm
39,95
36,65
Philodendron Red small
50cm
19cm
17,95
16,47
Philodendron Struikvorm medium
75cm
24cm
29,95
27,48
Philodendron Green small
60cm
24cm
29,95
27,48
Philodendron Red medium
60cm
24cm
29,95
27,48
Philodendron Monkey Mask
45cm
28cm
44,95
41,24
Philodendron Green Large
100cm
35cm
59,95
55,-
Philodendron narrow
60cm
29cm
Philodendron Narrow in Pot Marmer
110cm
35cm
394,95
326,41
Philodendron in Terra Cotta pot
70cm
31cm
44,95
41,24
Pagina 1 van 2

De Philodendron plant kopen

Een gemakkelijk te verzorgen kamerplant is de Philodendron. Het wordt in ons land ook wel de Monstera of de Gatenplant genoemd. Het is een plant welke uit de regenwouden van Zuid Amerika komt. Het is een zeer mooie plant welke in iedere woonkamer tot zijn recht komt. Door het gemakkelijke onderhoud zie je hem ook veel in kantoorgebouwen.

De plant houdt van een licht vochtige grond. Hij gebruikt zeer weinig water en is eigenlijk gevoelig wanneer het teveel water krijgt. Het is daarom goed om de plant niet teveel water te geven per keer. Controleer de grond op haar vochtigheid en geef naar wens. Het is zelfs goed om de grond wat op te laten drogen. Vooral in de winter is dit aan te raden.

De juiste Philodendron kiezen

In onze online plantenshop hoeft u niet bang te zijn, dat u een slechte of verkeerde Philodendron koopt. We hebben al onze kamerplanten op basis van kwaliteit en levensduur gekozen. Ze zijn allemaal geschikt voor de Nederlandse woonkamers en in de kantoorgebouwen. De planten in ons assortiment hebben nog een heel leven voor zich!

Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Of heeft u vragen? Dan kunt u gebruik maken van onze ervaren servicemedewerkers. Ze helpen u graag vakkundig en vriendelijk. We weten, dat een persoonlijk contact nog steeds belangrijk is. Ook in een online plantenshop is dit het geval.

Misschien vraagt u hoe de Philodendron bij u zal komen op kantoor of in uw woning. Wij hebben een uitstekend proces ontwikkeld om de Philodendron rechtstreeks vanuit de kas naar haar eindbestemming te transporteren. We verpakken de kamerplant met de grootste zorg. Daarna wordt de plant zorgvuldig naar de eindbestemming gebracht. Hier kan de plant gaan schitteren en haar mooie groene kleuren laten zien.

Het is zelfs mogelijk, dat wij de plant al voor u in een pot planten. U hoeft dan alleen nog maar de verpakking te verwijderen om vervolgens de plant op de juiste plek te plaatsen. Het is een ideale manier om een plant thuis te krijgen of op uw werk. Het is zo ook mogelijk om een plant cadeau te geven zonder hem zelf mee te hoeven nemen. Geweldig toch? Ontdek de mogelijkheden in onze online plantenshop. We werken landelijk.

De Philodendron goed verzorgen

Wanneer u de Philodendron heeft is het belangrijk om hem goed te verzorgen. Wanneer de plant te groot wordt voor de pot is het goed om hem in het voorjaar te verplanten naar een grotere plantenbak. Bij diepe plantenbakken is het goed om een inzethoes te gebruiken.

Ook is het goed om de kamerplant een keer per week wat vloeibare voeding te geven. Vooral in de groeiperiode is dit verstandig. Doe het altijd met mate en met de juiste dosering. U zult zo voor vele jaren genieten van de Philodendron. Het is een perfecte kamerplant voor iedere woonkamer en op ieder kantoor! U krijgt zeker geen spijt van uw aankoop bij onze online plantenshop. 

Oorsprong

De Philodendron is een geslacht uit de familie van de Araceae, deze wordt ook wel de aronskelkfamilie genoemd. De Planten van dit geslacht komen vooral voor in de tropische bossen van Amerika, er bestaan wel enkele honderden soorten die tot deze familie behoren en zo ook de Philodendron. Deze plant wordt veel als kamerplant gehouden, de bladeren van deze plant zijn groot, glad en bedekt met mooie details. De Philodendron kent ook nog andere soorten en niet iedere soort heeft zulke grote bladeren. Als u de Philodendron op de juiste manier verzorgt groeit deze uit tot een stevige potplant die een lange tijd mee kan gaan.
 

Ruim assortiment aan kamerplanten

De Philodendron kunt u eenvoudig online bestellen bij Fleurdirect.nl. Wilt u extra lang genieten van deze mooie kamerplant, dan is het verstandig om deze goed te verzorgen en de kamerplant op een juiste plek te zetten. Bij de Philodendron is het belangrijk dat de grond altijd iets vochtig blijft, alleen te veel water is weer niet goed voor de kamerplant. Deze plant kan prima op een wat donkerdere plek staan, van direct zonlicht moet deze plant verder niks hebben. Extra voeding kan de Philodendron eens per week wel gebruiken, vooral in de groeiperiode is dit van belang. In de winter en de herfst is de vloeibare voeding niet nodig, dan kunt u het gewoon houden op alleen wat water. Deze extra voeding voor de Philodendron en andere groene kamerplanten kunt u vinden in onze webshop.
 

Groene kamerplanten eenvoudig online kopen

De Philodendron is eenvoudig en snel te bestellen in de webshop van Fleurdirect.nl. Naast deze kamerplant vindt u in ons ruime assortiment ook nog andere groene kamerplanten, ook vindt u bij ons orchideeën, kantoorplanten en verschillende accessoires. U kunt uw bestelling veilig afrekenen doormiddel van iDeal, ook maken we gebruik van Master Card, Visa, Maestro en AfterPay. Wilt u nou meer weten over een bepaalde kamerplant of over uw bestelling, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Bekijk snel het ruime aanbod, bestel eenvoudig online en geniet van de mooiste kamerplanten!

Lees meer