Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Vleesetende planten kopen

Nepenthes Nepenthes
50cm
14cm
29,95
27,48

Vleesetende plant

Vleesetende planten zijn de ideale toevoeging voor uw ruimte. Door het kleurrijke en grillige uiterlijk, lokken ze kleine insecten en spinnetjes waardoor u hier minder last van heeft in huis. Naast dat een vleesetende plant hartstikke praktisch is, zien ze er ook nog eens prachtig uit. Kortom: deze planten zijn zeker een aanwinst voor in uw woonruimte.

Een vleesetende plant verzorgen

Het verzorgen van een vleesetende plant is niet moeilijk, het zorgt immers voor hun eigen voedsel. Het enige wat deze plant nodig heeft is water. Ze drinken het liefst regen- gedestilleerd- of zacht kraanwater. Ze houden ervan als de aarde van de plant continu vochtig blijft. Geef deze plant dus regelmatig water. Verder raden we u aan om de plant in het licht te zetten. Zo beleeft u zolang mogelijk plezier van de vleesetende plant.

Diverse soorten

Bij Fleurdirect vindt u diverse soorten vleesetende planten. Waar bent u precies naar op zoek? Lees altijd goed de beschrijvingen om zo te bekijken wat het inhoudt. Een vleesetende plant is ook zeker geschikt om als cadeau te geven. Wij hebben verschillende planten in ons aanbod die bijvoorbeeld beschikbaar zijn in een glazen fles, wat extra leuk is om te geven aan iemand.

Vleesetende plant kopen

Bij ons vindt u de mooiste vleesetende planten die u online kunt kopen. Als u op zoek gaat naar een vleesetende plant dan is het belangrijk dat u altijd goed kijkt naar de specificaties en beschrijvingen die staan aangegeven bij de plant. Wilt u snel en eenvoudig een vleesetende plant kopen? Maak gebruik van onze handige filteropties. Heeft u nog vragen over een vleesetende plant kopen? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u bij het maken van een juiste keuze op het gebied van het kopen van vleesetende plant. Wacht niet te lang met het plaatsen van een bestelling, want zo kunt u nog op korte termijn plezier beleven van uw aankoop.

Lees meer