Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Beaucarnea

Beaucarnea van topkwaliteit | Fleurdirect.nl

De Beaucarnea is een bloeiende plant die in Midden-Amerika voorkomt in landen waar het over algemeen een subtropisch klimaat heerst, u zult deze wanneer u door dit gebied heen reist dan ook gegarandeerd een keer tegen komen. U kunt de plant herkennen aan zijn dikke stam en dunne groene bladeren die vanuit de top van de plant of boom groeien. In totaal zijn er 20 verschillende soorten van deze plant waarbij sommige uitwijken richting de boom-klasse, de kleinere varianten van deze planten zijn echter door hun unieke vorm en bladeren erg aantrekkelijk als kamer of kantoorplant. In Europa staan ze vooral bekend als een sierplant, net zoals bonsaiboompjes en andere planten. Doordat deze planten onder de klasse hydrocultuur planten vallen en voorkomen in landen waar het relatief niet veel regent en het erg warm is zijn ze dus best wat gewend.

 

Hydroplanten online bestellen

In het assortiment van Fleurdirect zult u de soort ‘Recurvata Beaucarnea’ vinden. Deze plant staat in Nederland ook wel bekend onder de naam ‘olifantspoot’, dit komt mede door de knolvormige en verdikte stam. Deze planten zijn gemiddeld 22 centimeter hoog en lijken erg veel op een bonsai variant van de Beaucarnea boom. De verzorging voor deze planten is zeer eenvoudig aangezien u deze slechts eens in de vier weken water hoeft te geven, daarnaast hebben ze een lange levensduur waardoor u ook nog eens erg lang van deze plant kunt genieten. Deze hydroplanten worden standaard met een watermeter en hydrokorrels geleverd zodat u hier zelf niet voor hoeft te zorgen.

 

Een ruim assortiment aan de mooiste kamerplanten

Naast ons diverse aanbod aan Recurvata Beaucarnea planten kunt u ook nog een ruim aanbod aan allerlei andere hydroplanten in ons assortiment vinden. Deze sierlijke planten zijn perfect voor het opfleuren van uw kamer of kantoor. Voor wat kleurrijker of levendiger bent u ook bij Fleurdirect aan het juist adres, zo vindt u in ons assortiment een ruim aanbod aan orchideeën, Bonsaiboompjes, cactussen en allerlei andere planten voor uw interieur. Ook bieden wij een divers aanbod aan bloempotten aan in verschillende maten en kleuren die gemaakt zijn van verschillende materialen waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenshuis. Door middel van onze webshop kunt u gemakkelijk al uw gewenste planten en bloempotten online bestellen en veilig afrekenen, deze planten worden dan zo zorgvuldig mogelijk ingepakt zodat wij deze in topconditie bij u thuis kunnen leveren.

 

Lees meer