Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Ons Team

Hoe is het ontstaan?
Fleurdirect is opgericht door twee jonge ondernemers die beide afkomstig zijn uit de sierteelt. Samen met ons team hebben wij een enorme passie voor alles wat met sierteelt te maken heeft. Deze passie willen wij graag delen met u. Daarom hebben wij deze webshop opgericht. Door middel van de producten in onze webshop willen wij u net zo enthousiast maken voor groen als wij!

Groepsfoto

Waarom Fleurdirect?
Om u enthousiast te maken voor groen zorgen wij met het team van Fleurdirect voor de mooiste producten van de beste kwaliteit. Door onze directe contacten met de kwekers kunnen wij zelf selecteren op de beste kamerplanten. Ook zorgt onze kennis van de sierteeltsector ervoor, dat wij u de meest vernieuwende en trendy producten kunnen aanbieden. En u kunt eenvoudig uw kamerplanten bestellen vanuit huis.  

Veel plezier in onze webwinkel!

Nick
Nick
Marit
Marit
Koen
Koen
Melanie
Melanie
Kelly
Kelly
John
John
Stijladvies nodig?

Heeft stijldavies nodig voor in huis of voor op kantoor? Wij kijken graag met u mee! U kunt uw foto appen naar 06 26 99 63 65 of mail ons met uw foto.

Christian
Christian
Paul
Melissa
Paul
Paul
Menno
Menno
Hoe wij de beste plant voor u selecteren

Elke dag gaan wij langs bij de kweker, wij zoeken hier de mooiste planten voor u uit. Zo heeft u elke dag de allerverste planten in huis!

Laura
Laura
Marco
Marco