Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Zilveren bloempot

Voor een bloempot in het zilver biedt Fleurdirect een ruim assortiment. Binnen 48 uur in huis. Opmaakservice. 7 dagen bedenktijd.
Pagina 1 van 2

Bloempot zilver

Een plant is een echte toevoeging op een interieur, deze komt het beste tot zijn recht in een mooie bloempot, bijvoorbeeld in het zilver. Bent u op zoek naar een nieuwe zilveren bloempot? Bij Fleurdirect bent u aan het juiste adres. Fleurdirect biedt altijd de nieuwste collectie bloempotten. Ons assortiment is zeer ruim, dus er zit altijd wel een geschikte bloempot tussen die aansluit op uw wensen.

De ideale zilveren bloempot voor uw plant

Als u een speciale bloempot in het zilver zoekt zit u bij Fleurdirect goed. Gaat u voor een eigentijdse pot voor een strak en modern design of spreekt een romantische bloempot u meer aan? Wat uw smaak ook is, bij ons vindt u altijd de perfecte bloempot. Kies de sfeer die u wilt creëren en ga dan op zoek naar een bloempot of plantenbak die hier goed bij past. Er zijn veel opties om uw huis te decoreren met een mooie bloempot. Voor ieder huishouden is er iets te vinden. Naast bloempot zijn er ook plantenbakken voor buiten verkrijgbaar. Eén ding is zeker: alle bloempotten en plantenbakken van Fleurdirect zijn van topkwaliteit.

Kamerplanten voor in uw bloempot

Met een kamerplant geeft u kleur aan uw interieur en ze zijn ook nog eens heel goed voor het binnenklimaat. Ze geven namelijk zuurstof af verzekeren van een prettige sfeer in huis. Veel mensen kiezen voor een kamerplant die gemakkelijk te verzorgen is, zoals vetplanten of cactussen. Ook een pannenkoekplant of grote palm kamerplant zijn favoriet. Wat belangrijk is bij een wat groteren kamerplant is dat u voor een bloempot kiest waarin uw plant voldoende ruimte heeft en nog kan groeien. Vindt u het lastig een keuze te maken? Vraag ons gerust om advies. Wij weten precies of uw plant erin past.

Uw bloempot binnen 48 uur in huis

Een bloempot in het zilver met daarin een prachtige plant is een geweldige aanvulling op uw interieur. Zet de bloempot in een hoek in de woonkamer of op kantoor als het om een grote plant gaat. Een kleine variant staat ook leuk op de vensterbank, tafel of op een plank aan de wand. Naast bloempotten bestaat ons assortiment uit vele soorten planten, accessoires, watergeefsystemen en potgrond. Dankzij onze pot- en opmaak service is het is ook mogelijk om de gewenste plant op de maken in uw bloempot.

Lees meer