Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Philodendron

Philodendron als hydroplant online bestellen bij Fleurdirect.nl

De Philodendron is een groot geslacht van bloeiende planten in de familie ‘Araceae’. Vanaf September 2015 aanvaard de Wereld Controlelijst van Geselecteerd Plantenfamilies 489 soorten van dit geslacht, terwijl andere bronnen verschillende getallen accepteren. Ongeacht van het aantal soorten is het geslacht het tweede grootste lid van de familie Araceae. Het geslacht Philodendron is nog steeds slecht bekend, met vele onbeschreven soorten waardoor deze moeilijk bij een bepaalde groep is te plaatsen. Velen worden gekweekt als sier- en kamerplanten. Vergeleken met andere geslachten van de Araceae familie, hebben philodendrons veel verschillende groeimethoden. De gewoonten van de groei is afhankelijk van de omgeving.

 

Uitgebreid assortiment topkwaliteit hydrocultuurplanten

De Philodendron als hydroplant die u in de webshop van Fleurdirect.nl vindt is gemakkelijk te verzorgen. Wanneer u deze plant verzorgt met de verzorgingstips van Fleurdirect.nl en gebruik maakt van de meegeleverde watermeter en hydrokorrels dan kunt u deze eenvoudig een paar jaar mooi in huis houden. De Philodendrons van Fleurdirect.nl zijn direct afkomstig van de kwekerij en daarom van de hoogste kwaliteit, deze zijn dan ook wat kleiner dan de originele plant. De Philodendrons variëren in hoogtes van 45 centimeter tot en met 170 centimeter, hierdoor zijn ze dus geschikt voor allerlei verschillende plaatsen binnen uw huis of kantoor. Bij Fleurdirect.nl vindt u de mooiste Philodendron planten die als hydrocultuurplanten zijn gekweekt en dat tegen scherpe prijzen.

 

De beste kamerplanten geschikt voor kantoor en huiskamer

Het assortiment van Fleurdirect.nl biedt naast de Philodendron ook nog een breed aanbod aan andere hydroplanten zoals de Polyscias aan. Deze hebben weinig onderhoud nodig en zijn ideaal voor in de woonkamer of op kantoor, ook voor andere kantoor- en kamerplanten kunt u terecht bij Fleurdirect.nl. In ons assortiment zult u veel verschillende planten vinden die gegarandeerd uw kamer of kantoor zullen opfleuren. Het bestellen van deze kamerplanten en kantoorplanten kunt u heel gemakkelijk doen door middel van onze gebruiksvriendelijke webshop. U kunt uw bestelling dan afrekenen doormiddel van iDeal, Credit Card of AfterPay zodat u zeker weet dat deze op een veilige manier betaald worden. Meestal komen de planten niet met een bijbehorende bloempot, wij raden het u aan om dan ook eens een kijkje te nemen naar onze bloempotten, een mooie kamerplant verdiend namelijk ook een mooie pot om in te staan. Heeft u vragen over een van onze planten, uw bestelling of iet anders? dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

 

Lees meer