Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Grote plant in pot

✓ Unieke combinaties ✓ Opmaakservice ✓ Eenvoudig te verzorgen
Lechuza | Areca Lechuza Lechuza | Areca
110cm
80cm
159,95 149,95
146,74 137,57
Areca Lechuza Areca
120cm
22cm
99,95
82,60
Beaucarnea Lechuza Beaucarnea
110cm
30cm
189,95
156,98
Alocasia Elho Alocasia
140cm
40cm
129,95
119,22
Pilea Elho Pilea
20cm
14cm
16,95
15,55
Pagina 1 van 2

Grote kamerplant in pot | Fleurdirect.nl

Een kamerplant is een plant die binnenshuis wordt geplaatst, zoals in woonkamers of kantoorruimtes. Kamerplanten worden geteeld voor verschillende doeleinden, zo worden ze voor decoratieve doeleinden gebruikt, maar ook voor positieve psychologische effecten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan luchtzuiverende planten die bepaalde stoffen uit de lucht kunnen halen om zo de lucht in een bepaalde ruimte te zuiveren en schoon te houden.

Er worden tegenwoordig erg veel kamerplanten gekweekt die oorspronkelijk voorkomen in tropische- en subtropische gebieden. Zo zijn er kleine kamerplanten die bijvoorbeeld op de vensterbank kunnen worden geplaatst of op een tafel. Grote kamerplanten worden vaak op de grond geplaatst en het mooiste is als deze in een grote sierlijke pot belanden. Zo vindt u bij Fleurdirect.nl erg mooie en unieke grote kamerplanten die op zijn gemaakt in bloempotten die ook te vinden zijn in het ruime assortiment.
 

Grote kamerplant als cadeau geven

Bent u nou op zoek naar een cadeau voor uw geliefde, een vriend, familielid of kennis, dan bent u hier aan het juiste adres. Een grote kamerplant opgemaakt in een sierlijke pot is het perfecte cadeau voor welke gelegenheid dan ook. Zo kunt u kiezen uit een Bonsai die is opgemaakt in een zelfwatergevende pot,  u kunt er dan lang van genieten zonder er veel aandacht aan te besteden. Hiernaast vindt u nog veel meer grote kamerplanten in sierlijke potten voor de scherpste prijzen die als een perfect geschenk kunnen dienen.
 

Groot assortiment aan kamerplanten

Het is natuurlijk erg leuk om een kamerplant cadeau te geven aan iemand, maar voor u zelf een mooie kamerplant kopen is toch ook geweldig. In ons ruime assortiment vindt u veel verschillende kamer- en kantoorplanten die allemaal verschillen van elkaar en dus ieder iets unieks hebben. Wilt u nou extra lang genieten van de kamerplanten, dan is het van belang dat u ze goed verzorgt. Zo vindt u bij ons de beste voeding voor alle kamerplanten en ook hebben we accessoires om u te helpen bij de verzorging. Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u tips voor het perfecte cadeau, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u dan graag verder! 

Lees meer