Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Kantoor

Kentiapalm XXL
180cm
30cm
99,95
91,70
Elho Strelitzia Nicolai In Elho Pot
125cm
35cm
99,95
91,70
Elho Kentiapalm in pot
170cm
30cm
109,95
100,87
Goudpalm Areca In Bloempot Balloon
150cm
30cm
109,95
90,87
Elho Orchidee in witte schaal
75cm
35cm
99,95
91,70
Bonsai S-vorm in lechuza pot
120cm
35cm
154,95
142,16
Capi Kentia Palm in Bol Pot
180cm
35cm
119,95
110,05
Goudpalm Areca in Rattan Pot
160cm
35cm
109,95
90,87
Kentiapalm Large
160cm
24cm
64,95
59,59
Pagina 1 van 3

Planten als cadeau op kantoor | Fleurdirect.nl

Veel kantoorruimtes kunnen wel wat meer kleur gebruiken. Om de kale plekken op het kantoor op te vullen kan er gekozen worden voor kantoorplanten. Planten zijn naast in het interieur namelijk ook steeds vaker te vinden op het kantoor. Eigenlijk zijn ze hier niet meer weg te denken en dat is niet zomaar. Planten op het kantoor brengen namelijk veel voordelen mee en zorgen dus niet alleen voor een frisse uitstraling. Naast die frisse uitstraling beschikken veel kantoorplanten ook over de eigenschap om de lucht fris en schoon te houden. Dit worden ook wel luchtzuiverende planten genoemd. Daarnaast zorgen planten ook voor meer sfeer op het kantoor waardoor de werkplek gelijk een stuk leuker en vrolijker wordt.

Zoekt u een mooi cadeau voor op kantoor om uw baas, werknemer of collega te verrassen? Kies dan voor één van de mooie kantoorplanten van Fleurdirect.nl. Met deze planten als cadeau kunt u de werkplek van bijvoorbeeld een collega opvrolijken. Ook als werkgever zitten er mooie kantoorplanten tussen als cadeau voor werknemers. U kunt uw werknemers ook verrassen met een mooie grote kantoorplant op het kantoor. Deze zorgen ervoor dat een kantoorruimte binnen no-time wordt opgevuld met een mooie groene en frisse uitstraling.

Diverse kantoorplanten als cadeau online kopen

Voor de beste ‘groene’ cadeautips bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. Zo ook voor prachtige en vooral topkwaliteit kantoorplanten. Deze kantoorplanten zijn erg geschikt als cadeau dit komt onder andere doordat de meeste planten al in pot worden geleverd. Dit houdt in dat de uitgekozen plant al voor u wordt opgemaakt in een bijpassende bloempot. Zo kan de plant gelijk bij levering op de juiste plek worden gezet en hoeft u zelf niet bezig met het verpotten van de plant. Veel van deze kantoorplanten zijn makkelijk te verzorgen waardoor ze ook erg geschikt zijn als cadeau. Niet iedereen beschikt namelijk over groene vingers en op het kantoor willen mensen vaak ook niet te veel omkijk hebben naar de planten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige Goudpalm in zelfwatergevende pot. Dit zijn de perfecte planten voor op het kantoor en om cadeau te geven. Dit geldt ook voor de Lepelplant, Kentiapalm en diverse Orchideeën. Deze soorten en andere kantoorplanten als cadeau vindt u in onze webshop en dat tegen zeer scherpe prijzen. 

De mooiste planten cadeau geven

Kantoorplanten als cadeau online bestellen doet u bij Fleurdirect.nl. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod planten voor op het kantoor die het perfecte cadeau zijn voor de baas, werknemer of collega. Naast de kantoorplanten hebben we ook nog andere cadeautips in onze webshop. Zo hebben we ook een ruim assortiment met planten voor een housewarming of verjaardag. Met deze planten als cadeau kunt u altijd goed voor de dag komen. U kunt ook kiezen voor een cadeaubon, hiermee geeft u de ontvanger zelf de keuze uit ons prachtige plantenassortiment. Voor vragen hierover of over één van onze cadeautips, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder zodat u het perfecte cadeau online kunt bestellen bij Fleurdirect.nl.

Lees meer