Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Plantengids

Kom alles te weten over uw kamerplant | Fleurdirect.nl

Heeft u onlangs een plant gekocht bij Fleurdirect.nl voor uw kamer of kantoor, of ben u van plan dit te gaan doen? Dan is het altijd handig om genoeg informatie te hebben over deze plant, zodat u weet hoe u deze moet verzorgen en wat voor plant het precies is. Al deze nuttige informatie kunt u vinden in de plantengids op onze website, in deze gids staan veel verschillende soorten planten. Bij deze kamerplanten wordt dan ook de oorsprong van de plant beschreven, hoe u deze het beste kunt verzorgen en de voeding die geschikt is. Daarnaast vindt u hier ook waar u de kamerplanten het beste neer kunt zetten in uw kamer of op het kantoor, welke ziektes deze plant eventueel kan krijgen en hoe u deze kunt voorkomen en tegen kunt gaan.

 

Nuttige informatie over diverse planten in onze plantengids

Zoals aangegeven, staat in onze plantengids verscheidene onderwerpen qua informatie over diverse kamerplanten. U bent natuurlijk de informatie over bijvoorbeeld de voeding en standplaats niet verplicht op te volgen, deze wordt echter gegeven om de plant zo lang mogelijk levend en mooi te houden. Ook is deze informatie erg nuttig bij het maken van een keuze tussen de verschillende kamer- en kantoorplanten uit het assortiment van Fleurdirect.nl. Wanneer uw kamerplant last heeft van een bepaalde ziekte dan kunt u daarvoor verschillende informatie vinden in onze plantengids om dit te verhelpen. Het is ook altijd leuk om te lezen waar uw kamerplant precies vandaan komt en waar deze zijn oorsprong vindt. De meeste informatie vindt u in deze handige plantengids, hebt u nog andere vragen dan kunt u ook altijd nog contact met ons opnemen.

 

Diverse kamerplanten verkrijgbaar in ons assortiment

Alle planten die u vindt in de plantengids van Fleurdirect.nl zijn ook verkrijgbaar in onze webshop. Zo bieden wij een ruim aanbod aan allerlei verschillende bonsaiboompjes, Orchideeën, vetplanten, etc. Naast alleen planten bieden wij ook sierpotten en bloempotten aan voor de plant die u koopt, door het brede assortiment zult u gegarandeerd een pot vinden die bij uw interieur, voorkeur en plant past. Al deze producten kunt u eenvoudig online bestellen door middel van onze gebruiksvriendelijke webshop, die u ook de mogelijkheid geeft om op een veilige manier alles af te rekenen. De bezorging van deze planten wordt vanuit Fleurdirect.nl geregeld zodat we er zeker van zijn dat de bestelde planten of potten, levend en heel bij u thuis komen. Wanneer u een plant hebt besteld met een bijbehorende pot dan wordt deze ook door ons al vast klaar gemaakt zodat u dit thuis niet hoeft te doen, hierdoor kunt u al direct genieten van de kamerplant wanneer deze bij u afgeleverd is.

Lees meer