Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Potgrond

Jouw potgrond en substraat online kopen? ✓ kies je eigen bezorgdatum ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen

Potgrond en substraten online kopen | Fleurdirect.nl

Fleurdirect verkoopt potgrond dat een mengsel is van diverse natuurlijke grondstoffen aangepast op het product zelf. Daarnaast verkoopt Fleurdirect substraten, hiermee kunt u uw kamerplant makkelijk verzorgen. De potgrond van Fleurdirect kunt u gebruiken om uw kamerplant op te maken in een pot of om een kamerplant te verpotten, er zijn verschillende soorten potgrond beschikbaar voor verschillende typen kamerplanten. Neem bijvoorbeeld de potgrond speciaal voor Anthurium planten, deze planten hebben behoefte aan luchtige grond, waarin ruimte is voor voedingsstoffen en water. Deze potgrond van Fleurdirect is samengesteld uit turf, kalk en meststoffen. Zo heeft Fleurdirect een nog veel ruimer assortiment voor andere planten waardoor u altijd de juiste potgrond uit kunt kiezen. De substraten van Fleurdirect zorgen ervoor dat uw planten nooit meer te veel of te weinig water krijgen, kies daarom voor hydrokorrels of vulkastrat in uw bloempot. De hydrokorrels en vulkastrat van Fleurdirect laten water eenvoudig opnemen door uw hydrocultuurplant in een bloempot.

Verschillende soorten potgrond

Uit belang van de plant verkoopt Fleurdirect verschillende soorten potgrond, zo kunt u altijd de juiste potgrond kopen die het best past bij uw (kamer)plant. Ook verkoopt Fleurdirect standaard potgrond voor de kamerplant, deze potgrond is voor alle kamerplanten in huis te gebruiken. De kamerplant potgrond zorgt ervoor dat het water langer wordt vastgehouden door de plant. Ook is er bij deze potgrond voor de kamerplant van Fleurdirect meer ruimte voor de plant om de toegediende voedingsstoffen tot zich te nemen. Wanneer de kamerplant potgrond is gebruikt hoeft er 2 maanden geen voeding te worden toegediend. Ook heeft Fleurdirect speciale potgrond in haar assortiment voor palmen en groene kamerplanten, dit zijn prachtige planten die kleur aan uw woonkamer en interieur geven. Het is natuurlijk wel belangrijk om dat zo te houden, daarom moet u het deze planten hun zin maken. De palmpotgrond van Fleurdirect doet dat doormiddel van het nabootsen van de grond van de natuurlijke omgeving waarin deze planten zich normaal begeven. Deze potgrond van Fleurdirect heeft een mengsel van klei in zich zitten waardoor de huishouding van het water beter op orde wordt gehouden.

Potgrond en substraten gemakkelijk online bestellen | Fleurdirect.nl

Voor potgrond en substraten kunt u dus bij Fleurdirect terecht. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan deze verzorgingsproducten. Daarnaast beschikken we ook over andere producten voor de optimale verzorging van kamerplanten. Bestellingen in de webshop van Fleurdirect worden direct verwerkt na betaling en worden binnen 2 dagen bij u thuis geleverd op voorwaarde dat het product op voorraad is. Alle betaalmogelijkheden van Fleurdirect vinden plaats in een beveiligde omgeving, zo kunt u betalen via iDeal, Mastercard, VISA, bankoverschrijving of op factuurbasis voor bedrijven. Ook is het bij Fleurdirect mogelijk om achteraf te betalen met het programma Afterpay. Fleurdirect laat haar producten gratis bezorgen vanaf €45,-, alle planten van Fleurdirect komen direct van de kweker waardoor ze het meest vers zijn. Bestellingen bij Fleurdirect worden ook ’s avonds bezorgd, ook is het mogelijk om uw eigen zorgmoment te kiezen dit kan erg handig zijn wanneer u niet op ieder tijdstip thuis bent.

 

Lees meer