Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Trachycarpus

Trachycarpus Trachycarpus
100cm
24cm
44,95
41,24
Trachycarpus Trachycarpus
180cm
32cm
139,95
128,39
Trachycarpus Trachycarpus
140cm
28cm
79,95
73,35
Trachycarpus Trachycarpus
200cm
34cm
149,95
137,57
Trachycarpus Trachycarpus
240cm
55cm
399,95
366,93
Trachycarpus Trachycarpus
50cm
15cm
14,95
13,72

Trachycarpus; Chinese waaierpalm

Planten in huis en in de tuin zorgen toch voor wat extra sfeer. Een tuin zonder groen kan bijna geen tuin genoemd worden. Het is van groot belang dat uw tuin aanvoelt als een fijne plek. Hier moet u in de zomer heerlijk kunnen genieten van een zwoele zomeravond. Daarom is het leuk om een aantal buitenplanten toe te voegen. Wat geeft er nou meer sfeer dan een palm? Hierdoor wordt toch net dat extra gevoel gecreëerd. De Trachycarpus is daarom een mooie buitenplant die perfect in uw tuin past. Deze Trachycarpus komt oorspronkelijk uit Noord-China en wordt ook wel de Chinese Waaierpalm genoemd. De Trachycarpus zal uw tuin voorzien van voldoende groen, want deze palm is een echte sneller groeier. Ze kunnen namelijk na een aantal jaren in de volle grond ongeveer 30 cm stam per jaar erbij groeien. Het voordeel van deze Chinese Waaierpalm is dat ze gewoon in de volle zon kunnen staan, maar ook ’s winters gewoon buiten kunnen overleven.

De buitenplanten van Fleurdirect

Naast de Trachycarpus kunt u hier terecht voor verschillende andere buitenplanten. Het is leuk om verschillende planten aan te schaffen om uw tuin aan te kleden. U kunt hier onder andere de Buxus, Taxus, Citrus Limonia, Washingtonia, Acer en overige buitenpalmen en balkonplanten vinden. Deze buitenplanten kunt u dus gemakkelijk met elkaar combineren, zodat er een leuk en samenhangend geheel ontstaat. Op onze website kunt u gemakkelijk aangeven waar u naar op zoek bent, zodat deze planten binnen de kortste keren aan u worden getoond. Hierdoor hoeft u niet alle categorieën langs te lopen. Onder de Trachycarpus palm vallen de Trachycarpus Wagnerius en de Trachycarpus Fortunei. Wilt u bijvoorbeeld de Trachycarpus Wagnerius of de Trachycarpus Fortunei kopen? Kies dan de juiste hoogte en de juiste pot voor deze palm.

Hoe verzorg ik de Trachycarpus Fortunei en Wagnerius?

Niet alleen het verzorgen van een binnenplant is belangrijk, maar ook de verzorging van een buitenplant. Als dit niet op de juiste manier wordt gedaan zal de Chinese Waaierpalm het niet lang overleven. Daarom is het erg belangrijk om goed te weten hoe deze plant verzorgd moet worden. Zoals gezegd mag deze plant dus in de volle zon, maar heeft het wel voldoende water nodig. De plant groeit ook het beste in de volle grond. Kijk wel uit dat u de plant niet op een plek neerzet waar het erg hard waait. Heeft u de palm net aangeschaft? Zorg er dan voor dat u de pot waarin hij verkocht wordt zo snel mogelijk verwijderd en vervangt voor een andere pot, bijvoorbeeld een grote sierpot. Hier heeft de palm in ieder geval voldoende ruimte om te groeien. De palm heeft voldoende water nodig, dus tijdens droge zomers is het belangrijk om zo ongeveer 3 à 4 keer per week water te geven. Net zoals bij de Washingtonia is het ook bij de Trachycarpus belangrijk om eens per jaar bij te mesten met wat geconcentreerde plantvoeding. U kon zojuist lezen dat deze palm de winters overleven, maar bij hele lage temperaturen is het toch wel even handig om een beschermhoes aan te schaffen, zodat de palm in de beste staat blijft bestaan.

Het overige assortiment

Naast de buitenplanten van Fleurdirect kunt u natuurlijk ook andere planten aanschaffen. Weet u al waar u nog meer planten nodig heeft? U kunt hier terecht voor verschillende kamerplanten, planten voor op uw kantoor, hydrocultuur planten, verschillende kunstplanten voor als u niet zo goed bent in het verzorgen van de planten, bloempotten om de planten in te zetten en artikelen voor de verzorging van de planten. Daarbij kunt u ook een categorie vinden met een plantengids, waarin u nog meer informatie kunt vinden over planten, die u wellicht kan gebruiken.

Wat kunnen wij u bieden?

Zodra u een mooie Trachycarpus palm heeft uitgekozen, kunt u overgaan tot het bestellen van de buitenplanten. U kunt gewoon meerdere buitenplanten tegelijk bestellen, zodat u meerdere mooie planten in uw tuin of op uw balkon heeft staan. Bij Fleurdirect kunt u binnen 48 uur de planten al in huis verwachten, zodat u meteen uw tuin gezellig kunt maken. Daarbij beschikt Fleurdirect over een speciaal concept, waarbij u na het kiezen van uw plant ook nog een bijpassende pot kunt uitkiezen. Echter kijken de specialisten van Fleurdirect wel even of de pot bij de plant past. Vervolgens kunnen zij beginnen met het opmaken van de plant, zodat u geen rommel in huis krijgt. Daarna wordt de plant op de dag en tijd dat u heeft uitgekozen thuisbezorgd. Twijfelt u over de planten die u heeft ontvangen? Dit mag u binnen 7 dagen nog retourneren, dus u kunt daar nog even een rustig weekje over nadenken. Weet u nou niet zo goed welke buitenplanten u moet kiezen of welke plant binnen in uw interieur past? Stuur ons dan even een foto per WhatsApp en wij helpen u met wat stijladvies.

Raadpleeg onze specialisten

Wilt u de Chinese Waaierpalm kopen maar heeft u nog wat informatie nodig over deze buitenplant? U kunt gerust even contact opnemen met de klantenservice van Fleurdirect. Zij kunnen u namelijk van alles vertellen over de planten in hun assortiment. Daarbij kunnen ze u voorzien van alle nodige informatie die u nodig heeft. U kunt ze bereiken door even te bellen, een email te sturen of stuur ons even een chatbericht, zodat wij zo snel mogelijk kunnen helpen. Wilt u nou verschillende planten op kantoor hebben? Vul dan even het formulier op de website in zodat al uw wensen worden meegenomen.

Lees meer