Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Kunstpluimen

Kunstpluimen

Kunstbloemen zijn helemaal in, ze zijn namelijk duurzaam en kunnen eeuwig mee, tot u er op uitgekeken bent. Ook kunstgrassen zien we steeds meer in interieurs terug. Kunstpluimen zijn passend in een robuust interieur, of juist in een hele lichte. Eigenlijk passen ze overal, want kunstpluimen zijn lekker neutraal. Wel zorgen ze voor een heerlijk zomers gevoel.

Pampasgras nep

Pampasgras is een modern en populair siergrassoort. Prachtig zijn de grote pluimen die de plant heeft. De pluimen die door de wind heen en weer waaien waardoor je geritsel hoort. Het doet mensen altijd een beetje denken aan het strand of de duinen. Pampasgras oogt mooi en fris. Als u zou kunnen, haalde u de pampasgraspluimen naar binnen. En dat kan! Met Fleurdirect brengt u buiten mee naar binnen met de kunstpluimen! De crèmekleurige pluimen staan namelijk prachtig in een grote vaas. Zo heeft u een echte eyecatcher in uw interieur.

Voor binnen, maar ook voor op het balkon

De pluimen zijn prachtig in een interieur. Ze passen dan ook perfect in een klassiek interieur, in een boho stijl, in een urban jungle en in een modern interieur. De kunstpluimen brengen sfeer en warmte, op een luchtige manier. Ze kunnen ook best groot zijn: tot wel 80 cm hoog. Heeft u binnen niet zoveel ruimte voor die grote pluimen, dan kunt u de kunstpluimen ook gerust kwijt op uw balkon. Kunstbloemen en -planten lenen zich uitstekend voor het balkon. Het liefste wel onder een afdak. U heeft er geen onderhoud aan, u creëert privacy en u kunt ultiem relaxen in uw tuin op hoogte.

Kunstpluimen doorstaan alles

Kunstpluimen leven uiteraard niet en daardoor kunnen ze alles doorstaan. Te veel zon? Geen last van. Te veel schaduw, ook niet. Temperatuurverschil of droge lucht door verwarming, ook daar hoeft u geen rekening mee te houden. Kunstpluimen doorstaan dus winter, zomer, herfst en de lente doordat ze gemaakt zijn van kunststof.

Kunstpluimen onderhouden

U heeft aan kunstpluimen haast geen onderhoud. Uiteraard hoeft u geen water te geven of potgrond te gebruiken, laat staan hydrokorrels. Nee, een kunstplant plaatst u op een mooie plek in uw huis, in een vaas die het plaatje afmaakt en u heeft er haast geen omkijken meer naar. Wel blijven ze het mooiste als u ze afstoft wanneer nodig. Dat kan met een plumeau, maar u kunt ze ook afnemen met een vochtige doek. Dat mag gewoon met koud water. Of u stofzuigt ze met een opzetborstel.

Bestel kunstpluimen online

Heeft u de mooiste kunstpluimen uitgezocht en gevonden bij Fleurdirect? Dan geniet u straks van een prachtige kunstpluimen van goede kwaliteit. Wij bezorgen bestellingen boven de €45,- gratis door heel Nederland. Binnen 1 tot 2 werkdagen heeft u de (nep)plant in huis. Is het toch niet helemaal wat u ervan verwacht had, of weet u toch niet zo goed hoe u de kunstpluimen het beste kunt stylen in uw interieur? Retourneren kan binnen 14 dagen. Voor levende planten is dit niet het geval. Heeft u nog vragen? Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 9 en 17 uur.

Lees meer