Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Groen op kantoor

En wat we voor uw organisatie kunnen betekenen

  • Interieurbeplanting
  • Offerte binnen 24 uur
  • Onderhoudscontracten
  • Groene wanden
  • Levering binnen week

INTERIEURBEPLANTING

Het hebben van mooie planten in uw interieur betekend meer dan alleen een decoratie van uw werkomgeving. Beplanting zorgt voor een aangename werkomgeving met een hogere luchtvochtigheid. Het draagt bij aan een positievere gemoedstoestand en leidt tot een betere concentratie. Dit zorgt voor tot wel 20% minder ziekteverzuim. Naast deze positieve invloeden, kijken wij graag met u mee wat in het interieur past om het tot een mooi geheel te maken.

ONDERHOUDSCONTRACTEN

Wij bieden u zorgeloos onderhoud aan, zodat u zo lang mogelijk kan profiteren van de kwaliteit van uw nieuwe kantoorplanten. Om de nieuwe planten in optimale staat te houden zorgen wij voor professionele verzorging. Heeft u al andere planten staan? deze kunnen wij uiteraard ook meenemen in de verzorging! Fleurdirect biedt overal in Nederland de mogelijkheid aan voor het laten uitvoeren van het plantenonderhoud.

GROENE WANDEN

Bent u opzoek naar een echte eyecatcher? Maar ook naar groen wat makkelijk in onder onderhoud is of zelfs geen onderhoud nodig heeft? Dan is de groene wand voor u een aanrader. Er zijn verschillende varianten van de groene wanden, namelijk: Levenden groene wanden, moswanden of groene wanden van kunstplanten. Wij kijken graag met u mee wat geschikt is voor bij u op kantoor. 

KUNSTPLANTEN

De mogelijkheden in kunstplanten en zijdebloemen zijn inmiddels bijna eindeloos. Ze kunnen op vrijwel elke manier vormgegeven worden. Zo kunnen wij iedereen met zijn eigen wensen voorzien in kunstplanten. Van strakke en moderne stukken tot aan tropische planten en plantenwanden. Met het blote oog is er nauwelijks meer verschil te zien met levende planten. Kunstplanten hebben geen onderhoud nodig en kunnen op alle plekken geplaatst worden. 

RELATIEGESCHENKEN

Bent u opzoek naar een relatiegeschenk wat opvalt en origineel is? Geef een groeiende plant cadeau! U kunt uw geschenk op verschillende manieren personaliseren. Een van de opties is met een kaartje of met een bedrukte pot. Vraag ons naar de symbolische betekenissen van de planten en kom zo tot een passend relatiegeschenk! 

Onze klanten